Huis > H > Hoe Kun Je Netflix Geschiedenis Verwijderen?

Hoe kun je Netflix geschiedenis verwijderen?

Tik rechtsonder op het menu en kies 'Account'; Scrol helemaal naar beneden en druk op 'Kijkactiviteit'; Hier staan alle films en series die je op Netflix hebt gekeken, met de meest recente titels bovenaan; Tik op het icoontje ernaast om de titel te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe verwijder je titels uit verder kijken Netflix?

Er zijn een paar manieren om titels te verwijderen uit uw "verder kijken" lijst op Netflix. Een manier is om met de muis over de titel te gaan die u wilt verwijderen en op de "X" te klikken die verschijnt. Een andere manier is om naar uw accountinstellingen te gaan en te klikken op het gedeelte "Mijn profiel". Onder "Mijn profiel" ziet u een lijst met alle titels die u hebt toegevoegd aan uw "blijf kijken" lijst. U kunt op de "X" naast een titel klikken om deze te verwijderen. Trouwens, wat gaat er binnenkort van netflix af?

Kameleon 2 (2005) 82 reacties Beschikbaar tot 24 april2,64 (421)
Istanbul Kirmizisi (2017) Beschikbaar tot woensdag 27 april2,62 (4)
Rocketman (2019) 199 reacties Beschikbaar tot vrijdag 29 april3,38 (858)
Saints & Strangers (2015) Beschikbaar tot zaterdag 14 mei3,12 (16)

Bovendien, kun je zien of iemand netflix kijkt?

Er zijn een paar manieren om te zien of iemand naar Netflix kijkt. Een manier is om de activiteitenlogboeken voor het account te controleren. Als u veel activiteit rond dezelfde tijd ziet, is het waarschijnlijk dat iemand Netflix kijkt. Een andere manier om het te zien is als u de Netflix-app geopend ziet op een apparaat. Als je de app open ziet en het scherm staat aan, kijkt er waarschijnlijk iemand naar Netflix. Welke documentaire moet je zien? Er zijn veel goede documentaires en het hangt ervan af wat je interesseert. Enkele alom geprezen documentaires zijn "Hoop Dreams", "The Thin Blue Line", "The Fog of War" en "Grizzly Man". Als u geïnteresseerd bent in sociale kwesties, kunt u "The Invisible War" of "The House I Live In" bekijken. Voor iets lichters kunt u genieten van "Supersize Me" of "Jiro Dreams of Sushi."

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat dit betreft, waarom vraagt netflix niet meer of ik nog kijk?

Waarom Netflix vraagt

Volgens Netflix stelt de Netflix-app deze vraag om te voorkomen dat gebruikers bandbreedte verspillen door een programma te blijven spelen dat ze niet kijken. Dit geldt met name als u Netflix op uw telefoon bekijkt via mobiele data.
Dienovereenkomstig, hoe verwijder je verder kijken discovery plus? Klik onderaan de film of serie in je Verder kijken-lijst op de drie puntjes. Kies daarna voor de optie 'Uit rij verwijderen'. Dan is de titel uit de lijst verdwenen.

Wat gaat er van Netflix af 2022?

Deze titels verdwijnen in maart 2022 van Netflix België

  • 1 maart. 21 Thunder. A Ghost Story.
  • 2 maart. Pitch Perfect 3.
  • 3 maart. Aurora.
  • 4 maart. Wissper.
  • 5 maart. Zombieland: Double Tap.
  • 6 maart. The Secret.
  • 8 maart. Conni.
  • 10 maart. Lord of The Rings-trilogie (Fellowship of the Ring, Two Towers & Return of the King)
Dus, waarom is reign gestopt? De reden dat Reign stopte is omdat de ontwikkelaars aan andere projecten wilden werken en ze vonden dat ze hadden bereikt wat ze met het spel wilden bereiken.

Welke series verdwijnen van Netflix in 2022?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhangt van de onderhandelingen tussen Netflix en de verschillende studio's en netwerken die de inhoud produceren die beschikbaar is op het platform. Sommige industrie-experts hebben echter gespeculeerd dat enkele van de populairste shows op Netflix, zoals "Friends" en "The Office", in 2022 van het platform zouden kunnen verdwijnen omdat de streamingrechten voor deze shows aflopen.

Door Jonme Zanderigo

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de mooiste series op Netflix? :: Waar kan je UFC terugkijken?
Handige links