Huis > H > Hoe Werkt De Kobo App?

Hoe werkt de Kobo app?

De bol.com Kobo app is een makkelijke app waardoor je al je favoriete ebooks en luisterboeken overal mee naar toe kunt nemen. De ebooks en luisterboeken kun je vooraf downloaden zodat je ze kunt lezen ook al heb je geen wifi. Er zijn boeken die je gratis kunt lezen als Kobo Plus abonnee.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, is kobo van bol com gratis?

Ja, dat kan met de gratis bol.com Kobo leesapp voor je smartphone of tablet. De app kun je downloaden voor iOS of Android. Heb je gevonden wat je zocht? Trouwens, is kobo plus het waard? Wel is het handig om te weten dat niet álle e-books beschikbaar zijn via dit Kobo Plus abonnement. Het aanbod is gigantisch, maar de meeste boeken uit de bestseller 60 staan er bijvoorbeeld (nog) niet in. Misschien handig om te weten wanneer je overweegt om ook onbeperkt te lezen.

Wat kost een Kobo e-reader?

De Kobo e-reader kost gewoonlijk ongeveer 100 dollar. De kosten kunnen echter variëren, afhankelijk van het specifieke model en waar het wordt gekocht. Zo kost de Kobo Clara HD e-reader doorgaans rond de 130 dollar, terwijl de Kobo Aura One doorgaans rond de 230 dollar kost. Trouwens, hoe zet ik boeken van mijn telefoon op mijn kobo ereader? Aangenomen dat je wilt weten hoe je boeken van je telefoon naar je Kobo eReader kunt overzetten:
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je boeken van je telefoon naar je Kobo eReader kunt overzetten. Eén manier is om je Kobo eReader met een USB kabel op je computer aan te sluiten en dan de bestanden van je telefoon naar je eReader te slepen.
Een andere manier is om een microSD kaart te gebruiken. Je kopieert de bestanden van je telefoon naar de microSD kaart en plaatst de kaart vervolgens in je Kobo eReader.
Een andere manier is het gebruik van Bluetooth. Als je telefoon en eReader allebei Bluetooth hebben, kun je de twee apparaten koppelen en de bestanden van je telefoon naar je eReader sturen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dit in overweging nemend, wat is het verschil tussen kobo en kobo plus?

Ondanks dat e-boeken een stuk goedkoper zijn dan een papieren versie, betaal je toch nog steeds al gauw 10 a 12 euro voor een nieuw e-book. Als je je bedenkt dat een Kobo Plus abonnement 9,99 euro per maand kost, heb je de service er dus al uit na het lezen van een boek. Of na het lezen van twee iets goedkopere boeken. Vervolgens, hoe krijg ik kobo plus op mijn ereader? Als je een Kobo Plus-abonnee bent, kun je Kobo Plus-titels aan je boeken toevoegen en deze naar je Kobo eReader downloaden door op Aan mijn boeken toevoegen te tikken op de detailpagina van een boek dat in aanmerking komt. Zoek in de shop naar een Kobo Plus-titel die je wilt lezen.

Daarvan, wat kost de bol com kobo app?

Ga naar naar de App Store. Zoek naar bol.com Kobo app. Download en installeer gratis de app. Hoe werkt bol com Kobo? Kobo is een online retailer die een breed scala aan e-books, digitale content en andere leesgerelateerde merchandise aanbiedt. Klanten kunnen artikelen van de website kopen en deze thuis laten bezorgen. Kobo heeft ook een loyaliteitsprogramma genaamd Kobo Plus, waarmee leden gratis e-books van de site kunnen lenen.

Men kan zich ook afvragen: is kobo plus maandelijks opzegbaar?

Ja, kobo plus is maandelijks opzegbaar. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen door naar uw accountinstellingen te gaan en op de knop "Abonnement opzeggen" te klikken.

Door McNully

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je boeken op je eReader? :: Wat is RAL 9006 voor kleur?
Handige links