Huis > I > Is Het Veilig Om Via Ebay Te Kopen?

Is het veilig om via eBay te kopen?

De eBay-community houdt vast aan waarden als open communicatie en eerlijkheid, en de overgrote meerderheid van kopers en verkopers bij eBay is betrouwbaar. Voor een veiligere handelsomgeving biedt eBay je bij elke aankoop of verkoop diverse vormen van bescherming.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een autoradio?

De keuze die u maakt voor een autoradio hangt af van een aantal factoren.

Daarvan, hoe moet je iets kopen op ebay?

Er zijn twee manieren op spullen te kopen via eBay. Bij de eerste manier betaal je direct de prijs die de verkoper vraagt, en is de koop meteen afgesloten. De tweede manier van producten kopen op eBay heeft de vorm van een veiling. Hierbij bied je op een product dat je graag wil kopen. Wat kost het om op eBay te verkopen?

Kosten voor eBay Basiswinkel
Maandelijkse abonnementskostenEUR 19,95
VerkoopcommissieZoals hierboven omschreven in het gedeelte Verkoopcommissie
Gratis aanbiedingen per maand (veilingen of vaste prijs)250

Is eBay 2e hands?

Nee, eBay is niet 2e hands. eBay is een online marktplaats waar mensen nieuwe en gebruikte artikelen kunnen kopen en verkopen. Dus, hoe veilig betalen op ebay? Er zijn een paar dingen die je kunt doen om veilig op eBay te betalen:
Gebruik indien mogelijk een creditcard in plaats van een betaalkaart. Zo kun je eventuele frauduleuze kosten aanvechten bij je creditcardmaatschappij.
Betaal nooit voor een object via een overboekingsdienst zoals Western Union of MoneyGram. Deze diensten worden vaak gebruikt door oplichters omdat ze moeilijk te traceren zijn en er geen manier is om uw geld terug te krijgen als u bent opgelicht.
Betaal een artikel pas nadat het is verzonden. Zo weet u zeker dat u het artikel ontvangt waarvoor u hebt betaald.
Als je met PayPal betaalt, controleer dan of de verkoper de beveiligde server van PayPal gebruikt. Je kunt zien of de verkoper de beveiligde server van PayPal gebruikt als de URL in de adresbalk begint met "https://www.paypal.com".

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe werkt eBay de?

Zo werkt eBay:

Bij een veiling begint het bieden bij een prijs die door de verkoper is opgegeven. De veiling blijft een bepaald aantal dagen actief op eBay. Geïnteresseerden brengen vervolgens een bod uit op het object. Als de aanbieding afloopt, wint degene die het hoogste bod heeft uitgebracht het object.
Hoe oud moet je zijn om op eBay te verkopen? Je moet ten minste 18 zijn om een eBay-lid te zijn. Iemand die jonger is dan 18 mag de account van een volwassene gebruiken met toestemming van deze persoon. De eigenaar van de account is echter verantwoordelijk voor alles wat met die account wordt gedaan.

Trouwens, hoe werkt verkopen op etsy?

Het Etsy platform koppelt mensen die op zoek zijn naar unieke producten aan onafhankelijke verkopers uit de hele wereld. Alles wat op Etsy te koop is, moet handgemaakt of vintage zijn, of een craftmateriaal. Alle items die verkocht worden op Etsy moeten ook voldoen aan ons Beleid verboden items. Daarvan, is ebay in nederland? Nee, eBay is niet in Nederland.

Men kan zich ook afvragen: wat zijn plaatsingskosten?

Plaatsingskosten zijn de vergoedingen die een plaatsingsagent in rekening brengt om een onderneming te helpen investeerders te vinden en kapitaal aan te trekken. Plaatsingsagenten werken gewoonlijk samen met investeringsbanken en participatiemaatschappijen om potentiële investeerders te vinden, en zij helpen ook bij de onderhandelingen over de investeringsvoorwaarden. Plaatsingsagenten brengen doorgaans een percentage van het totale opgehaalde bedrag in rekening, en hun honoraria kunnen variëren van 1-5%.

Door Amr Gautreaux

Vergelijkbare artikelen

Wat kan ik verkopen op eBay? :: Kun je nog kopen bij AliExpress?
Handige links