Huis > H > Hoe Sluit Ik Een Airport Express Aan?

Hoe sluit ik een AirPort Express aan?

Apple Airport Express aan het netwerk toevoegen

  1. Selecteer Instellingen > Wi-Fi.
  2. Tap op de toe te voegen Apple Airport Express.
  3. Tap op Breid dit netwerk uit.
  4. Tap op Volgende. Een popup verschijnt.
  5. Vul het wachtwoord van uw draadloze netwerk in. Let op!
  6. Tap op volgende.
  7. Tap op Gereed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een trekhaak aan?

De achterbumper moet worden verwijderd om de trekhaak te installeren. Het is belangrijk dat u de bumper goed vasthoudt, zodat hij niet valt. U kunt de stang monteren als de achterbumper is gedemonteerd. De dwarsbalk moet met bouten worden vastgezet.

Hoe AirPort instellen?

Klik in het AirPort-configuratieprogramma op het symbool van uw basisstation en klikt vervolgens op 'Wijzig' in het venstermenu. U kunt nu het wachtwoord wijzigen of andere wijzigingen aanbrengen in de configuratie van het basisstation. Als u klaar bent, klikt u op 'Werk bij'. Wat is een AirPort Express? De AirPort Express is een compact wifi-basisstation met dual band 802.11n wifi. Dual band wil zeggen dat het kastje tegelijk uitzendt op de 2,4-GHz én 5-GHz frequentieband.

Vervolgens, kan airport niet vinden?

Er zijn een paar mogelijke oorzaken voor dit probleem:
1. De luchthaven is mogelijk niet opgenomen in de database van het GPS-systeem. Probeer de software en/of kaarten van het GPS-systeem bij te werken om dit op te lossen.
2. De luchthaven bevindt zich mogelijk in een gebied met een slechte GPS-ontvangst. Dit kan vaak worden opgelost door te verhuizen naar een andere locatie of door een GPS-signaalversterker te gebruiken.
3. De luchthaven kan onlangs van locatie zijn veranderd. In dat geval moet u de nieuwe coördinaten van de luchthaven in het GPS-toestel invoeren. Wat kun je met een AirPort Time Capsule? Een AirPort Time Capsule is een draadloze router met ingebouwde opslagruimte. Hij kan worden gebruikt om een Wi-Fi-netwerk in uw huis of kantoor te creëren, en kan ook worden gebruikt om back-ups van uw computer of Time Machine-back-ups op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Hoe AirPort updaten?

Open AirPort-configuratieprogramma op uw Mac, iPhone of iPad en selecteer uw basisstation. Als u meerdere basisstations hebt, herstart u het primaire basisstation als laatste. Voer het wachtwoord van het basisstation in als hierom wordt gevraagd. Kies op een Mac 'Basisstation' > 'Herstart' in de menubalk. Wat dit betreft, hoe oud is mijn airport extreme?

ModelOriginele versieVierde generatie
ModelnummerA1034A1354
Uitgebracht op7 januari 200320 oktober 2009
AfmetingenDiameter: 175 mm Hoogte: 80 mm165 x 165 x 34 mm
Gewicht565 gram753 gram

Dit in overweging nemend, wat is een airport netwerk wachtwoord?

Het basisstation wordt zo ingesteld dat het via DHCP een IP-adres aanvraagt. Het wachtwoord van het basisstation wordt ingesteld op 'public'. De naam van het basisstation wordt ingesteld op 'base station' gevolgd door de laatste zes tekens van het MAC-adres (Media Access Control) van het basisstation. Bovendien, hoe kom ik in time capsule? Als je een time capsule wilt openen, moet je eerst de deksel van de capsule verwijderen. Vervolgens kun je de time capsule aansluiten op je computer met een USB-kabel. Je kunt nu de inhoud van de time capsule bekijken en openen.

Wat dit betreft, waar vind ik time machine op mac?

Om dit te vinden, ga je naar de Finder en klik je op 'Toepassingen'. Vervolgens klik je op 'Utilities'. Hier zou Time Machine moeten staan.

Door Silvio Mcgorry

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een Apple Time Capsule? :: Kan AirPort niet vinden?
Handige links