Huis > H > Hoe Werkt Een Itunes Gift Card?

Hoe werkt een iTunes Gift Card?

Uw Apple cadeaubon of App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselen

  • Zoek de 16-cijferige code op de achterkant van de cadeaubon.
  • Open de App Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  • Tik bovenaan het scherm op de inlogknop of op uw foto.
  • Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe lang is een iTunes kaart geldig?

Apple Store Cadeaubonnen zijn in principe onbeperkt geldig. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn apple tegoed zien? Uw saldo controleren op een iPhone, iPad of iPod touch

Open de App Store-app. Tik op uw foto of op de knop 'Log in' bovenaan het scherm. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een saldo hebt, verschijnt het bedrag.

Waar zijn iTunes kaarten te koop?

iTunes cards zijn te koop bij verschillende winkels, waaronder supermarkten, benzinestations en elektronicawinkels. Je kunt iTunes-kaarten ook online kopen via de website van Apple of bij een aantal andere verkopers. Wat kun je allemaal doen met een iTunes kaart? Een iTunes-kaart kan worden gebruikt om muziek, films, apps en boeken te kopen in de iTunes Store, de App Store of de iBooks Store.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Trouwens, hoe zet je itunes tegoed op je iphone?

Uw Apple ID-saldo verhogen op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op uw foto of op de knop 'Log in' bovenaan het scherm.
  3. Tik op 'Verhoog Apple ID-saldo'.
  4. Om direct uw saldo te verhogen, tikt u op het bedrag dat u wilt toevoegen.
  5. Volg de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien.
En nog een vraag, kan je met een itunes kaart robux kopen? Je kunt ook Robux kopen met een Xbox giftcard. PC: hiervoor kun je de officiƫle Roblox cards kopen die op deze pagina staan. Nintendo Switch: gebruik hiervoor een Nintendo eShop Card. Android or iOS: Android of iOS: gebruik een Google Play card of een App Store & iTunes kaart om Robux te kopen voor de Roblox-app.

Waar iTunes kaart kopen in Belgie?

Koop dan je iTunes kaart online bij Startselect. Want bij Startselect koop je eenvoudig je iTunes giftcard en wordt je digitale code direct geleverd. Vervolgens, hoeveel geld staat er nog op mijn itunes kaart? Aangenomen dat u vraagt hoe u het saldo van een iTunes-cadeaukaart kunt controleren:
1. Open de App Store app.
2. Tik op uw profielfoto of op de aanmeldingsknop bovenaan het scherm.
3. Tik op "Cadeaubon of code inwisselen". Als je "Cadeaubon of code inwisselen" niet ziet, meld je dan aan met je Apple ID.
4. Tik op "U kunt uw code ook handmatig invoeren."
5. 5. Voer uw 16-cijferige code in.

Kan iTunes tegoed niet gebruiken?

Als u uw iTunes-tegoed probeert te gebruiken om aankopen te doen in de App Store, iTunes Store of iBooks Store en het werkt niet, controleer dan of u bent aangemeld met de juiste Apple ID. iTunes-tegoed is specifiek voor de Apple ID die u gebruikt om aankopen te doen.

Door Chariot Vanasse

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Spotify upgraden naar premium? :: Wat is het verschil tussen een Apple Watch 5 en 6?
Handige links