Huis > H > Hoeveel Is Tien Tot De 15De Macht?

Hoeveel is tien tot de 15de macht?

tien totmacht

GetalEuropeesAmerikaans
1012een biljoenone trillion
1013tien biljoenten trillion
1014honderd biljoenhundred trillion
1015biljardquadrillion

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel is 10 tot de 6de macht?

106 = 10 x 10 x 10 x 10 x 10 x 10 = 1.000.000 = miljoen. Wat betekent apenstaartje in Excel formule? De vierkante haken om de diverse onderdelen van een formule maken voor Excel het verschil tussen gestructureerde en cel-verwijzingen. Het 'apestaartje' (@) voor een kolomnaam betekent dat de waarde uit dezelfde rij uit de betreffende kolom wordt opgehaald.

Hoe vind ik alle combinaties die gelijk zijn aan een bepaalde SOM in Excel?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke gegevensverzameling en het gewenste resultaat. Enkele mogelijke methoden zijn echter het gebruik van de SUMIF- of SUMPRODUCT-functie, of het maken van een aangepaste macro. Is Excel oneindig? Nee, Excel is niet oneindig. Het wordt beperkt door de hoeveelheid geheugen in de computer.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat zegt de R in statistiek?

In de statistiek is de correlatiecoëfficient (R) is een maat voor het gezamenlijk variëren van twee variabelen. Het kwadraat van de correlatiecoëfficiënt (R2) wordt de determinatiecoëfficiënt genoemd. Deze geeft aan welk gedeelte van de variatie in de ene variabele door de andere wordt 'verklaard'. Vervolgens, wat zegt een lage r2? Een winkel met een laag R-kwadraat, 70% of minder, laat zien dat de beveiliging de ontwikkelingen van het record over het algemeen niet voortzet.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen correlatie en regressie?

Terwijl men met correlatie aangeeft hoe sterk het verband is tussen variabelen, probeert men met regressie te achterhalen hoe binnen dat verband de waarde van een afhankelijke variabele gemiddeld zal toenemen of afnemen wanneer de waarde van één of meerdere onafhankelijke (of voorspellende of verklarende) variabelen Trouwens, hoe krijg je een klein tweetje? Er is niet één antwoord op deze vraag, want er zijn veel verschillende manieren om een tweeling te krijgen. Sommige paren kiezen voor vruchtbaarheidsbehandelingen zoals in-vitrofertilisatie (IVF), terwijl anderen op natuurlijke wijze zwanger kunnen worden. Bovendien zijn er verschillende soorten tweelingen, zoals een broer-zus tweeling (twee eicellen die door twee afzonderlijke zaadcellen worden bevrucht) en een eeneiige tweeling (één eicel die door één zaadcel wordt bevrucht en vervolgens in tweeën wordt gesplitst). Kortom, er is niet één "juiste" manier om een tweeling te krijgen, en paren zouden met een vruchtbaarheidsspecialist moeten praten om hun opties te leren kennen.

En nog een vraag, hoe doe je een kleine 2 onderaan?

Er zijn een paar verschillende manieren om een kleine 2 onderaan te maken, afhankelijk van welke software u gebruikt en welk type 2 u wilt maken.
Als u een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word gebruikt, kunt u een kleine 2 maken door de superscriptfunctie te gebruiken. Typ daarvoor het getal 2 en selecteer het met de muis. Klik vervolgens op het menu Opmaak en kies Lettertype. In het dialoogvenster Lettertype selecteert u de optie Superscript en vervolgens klikt u op OK. Het cijfer 2 verschijnt nu als een kleine 2 onderaan uw document.
Als je een grafisch programma zoals Adobe Photoshop gebruikt, kun je een kleine 2 maken met het Transformeer gereedschap. Maak eerst een nieuwe laag aan in uw document. Gebruik vervolgens het tekstgereedschap om het getal 2 op deze laag te typen. Selecteer vervolgens de laag met uw muis en ga naar Bewerken > Transformeren > Schalen. Verminder in het dialoogvenster Schaal de grootte van de 2 tot de gewenste grootte. Klik ten slotte op de knop Vastleggen om de wijzigingen toe te passen.

Door Karine Tomme

Vergelijkbare artikelen

Wat is het kwadraat van iets? :: Wat is r kwadraat in Excel?
Handige links