Huis > H > Hoe Zet Ik De Microfoon Aan Op De Laptop?

Hoe zet ik de microfoon aan op de laptop?

U doet dit als volgt:

  1. Selecteer Start> Instellingen> Privacy & beveiliging> microfoon en zorg ervoor dat Microfoontoegang is ingeschakeld.
  2. Zorg ervoor dat Apps toegang geven tot uw microfoon is ingeschakeld en kies vervolgens welke apps toegang hebben. Bureaublad-apps worden niet weergegeven in deze lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe kan ik de microfoon van mijn laptop testen?

Ga in Geluidsinstellingen naar Invoer en ga onder Test uwmicrofoon naar de blauwe balk die omhoog en valt terwijl u in de microfoon spreekt. Als de balk beweegt, werkt je microfoon goed. Als je geen balk ziet bewegen selecteer je Problemen oplossen om het probleem met de microfoon op te lossen. Dienovereenkomstig, wat is een goede microfoon voor pc? Blue Yeti. Onze topkeuze voor de beste PC-microfoon is de Blue Yeti. Niet alleen is de geluidskwaliteit uitstekend voor de prijs, maar het heeft ook eigenschappen waar ik niet zonder kan (ik gebruik het op een Mac voor podcasting).

Bovendien, hoe fix je je microfoon?

Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw microfoon niet goed werkt. Controleer eerst of de microfoon is aangesloten op de juiste poort van uw computer. Als hij goed is aangesloten, probeer dan de microfoon los te koppelen en opnieuw aan te sluiten. Als dat niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Als de microfoon nog steeds niet werkt, moet u misschien uw audiodrivers opnieuw installeren. Dienovereenkomstig, hoe reset je je microfoon? Er zijn een paar manieren waarop u uw microfoon kunt resetten. Eén manier is om naar uw geluidsinstellingen te gaan en de knop "Reset" te vinden. Dit zal uw microfoon terugzetten naar de standaardinstellingen. Een andere manier is om uw microfoon los te koppelen en vervolgens weer aan te sluiten. Dit zal ook uw microfoon terugzetten naar de standaardinstellingen. Ten slotte kunt u uw computer opnieuw opstarten. Dit zal alle instellingen van uw computer resetten, inclusief de instellingen van uw microfoon.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Hoe zet je microfoon aan op laptop HP?

Zoek in Windows naar Configuratiescherm, open dit hulpprogramma en klik vervolgens op Geluid. Klik op het tabblad Opname in het venster Geluid. Selecteer de microfoon die u wilt gebruiken, klik op Standaard instellen en klik vervolgens op Gereed. Hoe gebruik je een microfoon? De meeste microfoons hebben een membraan dat meetrilt met de geluidsgolven die zich door de lucht voortplanten. De beweging van het membraan wordt vervolgens in een elektrische spanning omgezet.

Hoe kan je praten op PC?

Selecteer het juiste input apparaat (je microfoon). Kies voor activity of houd je push-to-talk knop ingedrukt. De balk geeft aan hoe goed je verstaanbaar bent. Stel zelf de gevoeligheid van je microfoon in, handig als je bijvoorbeeld vaak met achtergrondgeluid speelt. Hoe dempen microfoon opheffen? Er zijn een paar verschillende manieren om uw microfoon uit te schakelen. De meest gebruikelijke manier is om gewoon op de mute-knop op de microfoon zelf te klikken. Als u de mute-knop niet kunt vinden, is er misschien een softwarematige mute-knop op uw computer. Om uw microfoon uit te schakelen via de softwareknop, klikt u gewoon op de knop om het geluid uit te schakelen.

Dienovereenkomstig, hoe zet je het geluid van je microfoon harder?

Er zijn een paar manieren om het geluid van uw microfoon harder te zetten. Eén manier is om naar de geluidsinstellingen van uw computer te gaan en het microfoonvolume aan te passen. Een andere manier is om een microfoonvoorversterker te gebruiken. Deze versterkt het signaal van uw microfoon voordat het uw computer ingaat, en geeft u meer controle over het geluid.

Door Patsy Vence

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een geluidsopname maken? :: Hoe zet je verlicht toetsenbord aan?
Handige links