Huis > H > Hoe Start Ik De Computer Op In Veilige Modus?

Hoe start ik de computer op in veilige modus?

Vanaf het aanmeldingsscherm

  1. Houd op Windows in- en uitlogscherm de Shift-toets ingedrukt terwijl u Power > Restart .
  2. Nadat uw pc opnieuw is opgestart en het scherm Kies een optie wordt weergegeven, selecteert u Probleemoplossing > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > opnieuw opstarten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Wat moet je doen als je laptop niet meer reageert?

Om een vastgelopen computer te herstarten drukt u op de aan en uitknop opnieuw en ingedrukt houden totdat de computer wordt uitgeschakeld. Zodra de computer is uitgeschakeld, wacht een paar seconden en zet de computer weer aan zodat de computer zich weer normaal kan opstarten. Dit in overweging nemend, welke f toets voor veilige modus? Vanaf het scherm Geavanceerde opstartopties kunt u Windows starten in geavanceerde modi voor probleemoplossing. U kunt het menu openen door uw computer in te schakelen en de toets F8 ingedrukt te houden voordat Windows wordt gestart.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik uit de veilige modus?

Als u uw computer uit de veilige modus wilt halen, kunt u dit doen door uw computer opnieuw op te starten. Wanneer u het opstartscherm ziet, houdt u de F8-toets ingedrukt. Hierdoor verschijnt het menu Geavanceerde opstartopties. Van hieruit kunt u kiezen om in de normale modus op te starten. Mensen vragen ook: kan niet opstarten in veilige modus? Er zijn een paar verschillende redenen waarom iemand niet kan opstarten naar de veilige modus. Eén mogelijkheid is dat de computer van die persoon niet echt geconfigureerd is om op te starten naar de veilige modus. Om te controleren of dit het geval is, kan de persoon proberen zijn computer opnieuw op te starten en herhaaldelijk op de F8-toets te drukken zodra het opstartscherm verschijnt. Als de computer het menu Boot Options niet oproept, is hij niet geconfigureerd om in veilige modus op te starten.
Een andere mogelijkheid is dat de computer van de persoon is geïnfecteerd met malware die de toegang tot de veilige modus verhindert. In dit geval kan de persoon proberen een opstartbaar antivirusprogramma te gebruiken om zijn computer te scannen op malware en de gevonden malware te verwijderen.
Ten slotte is het ook mogelijk dat de computer van de persoon gewoon hardware- of softwareproblemen heeft die verhinderen dat hij opstart naar de veilige modus. In dit geval kan de persoon proberen het probleem op te lossen met verschillende methoden, zoals controleren op losse kabels, het BIOS resetten of een scan van het systeembestand uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Wat doet de F8 toets?

F8: tekst selecteren, daarvoor moet u een paar keer op deze toets drukken (in Word) F10: de Menubalk activeren in het actieve programma. F12: open het Opslaan als-venster (in Word) Waarom loopt mijn laptop vast? Meestal komt dit door een installatiefout, zorg ervoor dat je laptop up to date is. als er namelijk een nieuwe update is van een programma of Windows zijn meestal de oude bugs opgelast. Controleer daarom af en toe of er updates zij wil dit niet helpen verwijder het programma en probeer het opnieuw te installeren.

Daarvan, hoe kan ik mijn laptop opnieuw opstarten?

Ga naar Start , selecteer de aan /uit -knop en selecteer vervolgens opnieuw starten. Dienovereenkomstig, hoe schoon ik mijn laptop op? Aangenomen dat u tips wilt over hoe u uw laptop kunt schoonmaken:
1. Koppel uw laptop los en verwijder eventuele verwijderbare batterijen.
2. Gebruik een bus perslucht om stof weg te blazen van het toetsenbord, openingen en andere gebieden.
3. Gebruik een zachte, pluisvrije doek om het scherm af te vegen.
4. Voor een grondigere reiniging gebruikt u een mengsel van water en azijn op de doek om de buitenkant van de laptop af te vegen. Zorg ervoor dat er geen water in de laptop komt.
5. Laat de laptop volledig drogen voordat u hem weer aansluit en aanzet.

Hoe Windows 8.1 in veilige modus opstarten?

Er zijn een paar verschillende manieren om met Windows 8.1 op te starten naar de veilige modus. De eerste manier is om naar het menu Geavanceerde opstartopties te gaan door de "Shift"-toets in te drukken terwijl u op de knop "Opnieuw opstarten" in het menu Start klikt. Van daaruit kunt u klikken op de optie "Problemen oplossen", vervolgens op "Geavanceerde opties" en tenslotte op "Opstartinstellingen". Zodra u in het menu Opstartinstellingen bent, kunt u op de toets "F4" drukken om in de veilige modus op te starten.
Een andere manier is om "msconfig" te typen in de zoekbalk van het menu Start, ga dan naar het tabblad "Opstarten" en vink de optie "Veilig opstarten" aan. Dit zal de veilige modus inschakelen de volgende keer dat u uw computer opnieuw opstart.

Door Serena Surrett

Vergelijkbare artikelen

Hoe stopt mijn laptop met blazen? :: Hoe komt het dat mijn computer steeds vastloopt?
Handige links