Huis > W > Wat Is De Beste Laptop Koeler?

Wat is de beste laptop koeler?

Een goede laptopkoeler is efficiƫnt, snel en verlaagt de binnentemperatuur van je laptop. Kies een laptopkoeler die een zo groot mogelijke luchtstroom toelaat. De beste laptopkoelers hebben een diameter tussen de 9 en 11 cm en een snelheid van minimaal 1000 omwentelingen per minuut of rpm (rotations per minute).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dus, hoe werkt een laptop koeler?

Een laptop koeler, ook wel een coolingpad genoemd, is als het ware een onderzetter voor je laptop die ervoor zorgt dat de warmte beter weg kan. De laptop koeler koelt de laptop extra aan de onderkant met behulp van stille ventilatoren. Op die manier daalt de temperatuur en wordt oververhitting voorkomen. Waarom maakt mijn laptop zoveel lawaai? Maakt je laptop veel lawaai dan is dit meestal het resultaat van een koeling die probeert de hard werkende processor af te koelen. Om hem een handje te helpen kan je lopende processen op het systeem handmatig afsluiten, en zelfs voorkomen dat ze weer gaan draaien als je de laptop opstart.

Men kan zich ook afvragen: wat is een stille laptop?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variƫren afhankelijk van individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen kunnen vinden dat een laptop met een lager niveau van ventilatorgeluid ideaal is, terwijl anderen de voorkeur geven aan een model dat volledig stil is. Bovendien bieden sommige laptops functies waarmee gebruikers het geluidsniveau van de ventilator kunnen regelen, wat kan helpen bij het vinden van de perfecte balans voor elk individu. Hoe zorg ik ervoor dat mijn laptop minder lawaai maakt? Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je laptop minder lawaai te laten maken. Een daarvan is om ervoor te zorgen dat uw computer goed geventileerd is. Als uw laptop is oververhit, zal het vaak lawaai maken als de ventilator probeert af te koelen. Zorg er dus voor dat niets de ventilatieopeningen van uw laptop blokkeert en dat de ventilator goed draait.
U kunt ook een koptelefoon of externe luidsprekers gebruiken in plaats van de ingebouwde luidsprekers van de laptop. Dit zal helpen om het geluid van de ventilator en andere geluiden die de computer maakt te dempen.
Tot slot kunt u proberen software te installeren die helpt het geluid van uw laptop te verminderen. Er zijn een paar verschillende programma's beschikbaar die dit kunnen doen, dus het kan zijn dat je moet experimenteren om er een te vinden die goed werkt voor jouw specifieke computer.

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste beeldkwaliteit?

8K is de hoogste resolutie die momenteel beschikbaar is. Deze tv's hebben een resolutie van 7680 x 4520 en leveren beelden die 4 keer scherper zijn dan 4K-tv's, de op een na hoogste beschikbare resolutie.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik mijn computer stiller?

Dan gaan we nu kijken naar individuele componenten om lawaai te verminderen:

  1. Verlaag de snelheid van de fans.
  2. Verwissel de fans in je kast.
  3. Vervang de voeding.
  4. Vervang de koeler.
Waarom maakt mijn laptop een piepend geluid? Er komt mogelijk een hoge toon uit de notebook pc. Het geluid wordt veroorzaakt door de CPU die in een lagere energiestand gaat om batterijstroom te besparen. Als het geluid vrij zacht is en u hier geen last van hebt, hoeft u geen actie te ondernemen.

Wat dit betreft, wat moet je doen als je laptop niet meer aan gaat?

Bij een laptop verwijdert u de accu als dit mogelijk is. Vervolgens houdt u de aan en uit knop van de computer twintig seconden ingedrukt. Na twintig seconden laat u de knop weer los en sluit u de de stroomkabel weer aan. Controleer of de computer weer wil opstarten. Wat dit betreft, hoe kun je het beste je laptop schoonmaken? Aangenomen dat u vraagt naar het schoonmaken van de buitenkant van uw laptop:
De beste manier om uw laptop schoon te maken is om een zachte, droge doek te gebruiken om het oppervlak af te nemen. Als er hardnekkige vlekken zijn, kunt u een licht vochtige doek met water of een mild reinigingsmiddel gebruiken. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen of te hard schrobben, omdat dit de afwerking van uw laptop kan beschadigen.

Wat als je computer begint te blazen?

Als uw computer begint op te blazen, is de meest waarschijnlijke oorzaak een elektrische kortsluiting. Dit kan gebeuren als uw computer is aangesloten op een stopcontact dat niet goed is geaard, of als er een probleem is met de interne onderdelen van uw computer. Bij elektrische kortsluiting moet u de stekker van de computer uit het stopcontact halen en contact opnemen met een gekwalificeerde technicus om het probleem te laten repareren.

Door Klingel

Vergelijkbare artikelen

Wat als je computer begint te blazen? :: Kan wifi niet inschakelen op laptop?
Handige links