Huis > H > Hoe Selecteer Je Iets In Photoshop?

Hoe selecteer je iets in Photoshop?

Het werkt simpel: houd je muis ingedrukt terwijl je langs de randen van je object gaat. Je ziet een selectie ontstaan op basis van je penseelgrootte en het contrast en kleurbereik in de foto. Is de selectie niet goed rond de rand? Natuurlijk kun je de bewerking ongedaan maken (ctrl + z) en het opnieuw proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Hoe kopieer je iets in Photoshop?

Een selectie kopiëren met behulp van opdrachten

  1. Selecteer in de werkruimte Bewerken met een selectietool het gebied dat u wilt kopiëren.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit: Kies Bewerken > Kopiëren om de selectie naar het klembord te kopiëren.
Hoe selecteer je een afbeelding? Houd SHIFT of CTRL ingedrukt terwijl u de objecten selecteert. Een object selecteren dat zich onder andere objecten bevindt en voorwaarts door de stapel objecten bladeren. Selecteer het bovenste object en druk op tab.

Dienovereenkomstig, hoe selectie omkeren photoshop?

Om een selectie in Photoshop om te keren, kunt u het menu "Selecteren" gebruiken en vervolgens "Omkeren" kiezen in de lijst met opties. U kunt ook de sneltoets "Shift+Ctrl+I" gebruiken om uw selectie snel om te keren. Daarvan, hoe voeg je lagen samen in photoshop? Er zijn een paar verschillende manieren om lagen samen te voegen in Photoshop. Eén manier is om de lagen die je wilt samenvoegen te selecteren en dan naar Laag > Lagen samenvoegen te gaan. Een andere manier is om de lagen die je wilt samenvoegen te selecteren en dan op Command + E (PC: Control + E) te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Hoe kopieer je een afbeelding in Photoshop?

Met de toetscombinatie Ctrl-C en Ctrl-V (Cmd-C en Cmd-V op de Mac) kun je een gemaakte selectie (bijvoorbeeld met het Snelle selectietool) kopiëren en plakken in een nieuwe laag. Deze nieuwe laag wordt automatisch aangemaakt op het moment dat je de gemaakte selectie 'plakt'. Hoe knip je iets uit in Photoshop? Open een afbeelding in Photoshop Elements. Ga in de modus Expert naar het gedeelte Wijzigen in de werkbalk en selecteer de tool Uitsnijden met perspectief. Teken een selectiekader of grens om het object waarvan u tijdens het uitsnijden van de foto het perspectief wilt corrigeren en snijd dat gebied uit.

Hoe fotos selecteren op PC?

Foto's selecteren

Selecteer de foto's die je op de computer wilt zetten. Alle foto's selecteer je met CTRL + A. Enkele foto's selecteer je door de CTRL toets op je toetsenbord ingedrukt te houden, en vervolgens de losse foto's die je wilt kopiëren aan te klikken.
Hoe Alle foto's selecteren in Google foto's? Er zijn twee manieren om alle foto's in Google Foto's te selecteren. De eerste manier is om naar de hoofdpagina van Google Foto's te gaan en het tabblad "Albums" te selecteren. Van daaruit selecteert u het album dat de foto's bevat die u wilt selecteren. Bovenaan het album zal er een selectievakje zijn dat zegt "Alles selecteren". Door dit vakje aan te vinken selecteert u alle foto's in het album.
De tweede manier om alle foto's te selecteren is door naar de hoofdpagina van Google Foto's te gaan en het tabblad "Foto's" te selecteren. Bovenaan dit tabblad staat een selectievakje met de tekst "Alles selecteren". Door dit vakje aan te vinken selecteert u alle foto's in uw Google Foto's-account.

Vervolgens, hoe selecteer je een hele tekst?

Om een hele tekst te selecteren, kunt u de sneltoets "Ctrl + A" gebruiken.

Door Vilberg

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik last minute vliegtickets? :: Welke printer gaat lang mee?
Handige links