Huis > H > Hoe Reinig Je Een Oled Scherm?

Hoe reinig je een OLED scherm?

Veeg het scherm of de buitenkant voorzichtig schoon met een droge, zachte doek, bijvoorbeeld een brillendoekje. Als er sporen van inkt of olie op het scherm zitten, weekt u een doek in een reinigingsmiddel zonder zeep dat (met minder dan 1%) is opgelost in water. Wring de doek stevig uit en veeg de inkt weg.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Hoe maak je een computerscherm schoon?

Gebruik een microvezeldoek* met water om het beeldscherm te reinigen. Vermijd ruwe en papieren handdoeken. Die kunnen het beeldscherm beschadigen; Zorg dat het beeldscherm niet is aangesloten op stroom als je gaat schoonmaken. Wat dit betreft, kan een oled scherm inbranden? Als het logo van een tv zender lang in beeld is geweest, kan het zijn dat je een schim van het logo ziet als je naar een andere zender schakelt. Dit verschijnsel heet inbranden. Volgens LG hebben OLED tv's hier geen last van, mits je niet vele uren tot dagen hetzelfde statische beeld op het scherm toont.

Wat is een microvezeldoekje?

Microvezeldoeken zijn gemaakt van een synthetische vezel die fijner is dan een denier. Deze vezel is gesplitst in zeer dunne filamenten die samen worden geweven tot een stof. Het weefsel is zacht, absorberend en niet schurend, waardoor het ideaal is om oppervlakken te reinigen zonder ze te bekrassen. Hoe gebruik je een microvezeldoekje? Eerst moet u uw benodigdheden verzamelen. Naast de microvezeldoek hebt u water en een zachte reinigingsoplossing nodig. U hebt ook een kom of emmer nodig om de oplossing in te mengen.
Meng vervolgens de reinigingsoplossing in de kom of emmer. Zorg ervoor dat de verhouding tussen water en reinigingsmiddel geschikt is voor het reinigingsmiddel dat u gebruikt.
Zodra de oplossing gemengd is, maakt u uw microvezeldoekje erin nat. Wring de overtollige oplossing voorzichtig uit en begin dan met het afvegen van het te reinigen oppervlak. Gebruik zachte druk en cirkelvormige bewegingen.
Nadat u het hele oppervlak hebt schoongeveegd, spoelt u de doek uit in schoon water en wringt u hem opnieuw uit. Gebruik de schone, vochtige doek om het oppervlak nog een keer schoon te vegen.
Gebruik tenslotte een droge microvezeldoek om het oppervlak droog te wrijven.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Wat is een OLED scherm?

Oled is gemaakt van organisch materiaal en alle pixels die het scherm vormen, zijn een lichtbron op zich. Dure televisies gebruiken vaak een oled-scherm. Op smartphones wordt een oled-scherm aangeduid als amoled, wat inhoudt dat de pixels (de beeldpunten die het scherm vormen) in een raster geplaatst zijn. Dus, hoe maak je telefoonscherm schoon? Ga verder met de behuizing, en laat het scherm nog even voor wat het is. Maak één van de microvezeldoekjes vochtig met een beetje schoonmaakmiddel. Maak de achterkant en zijkanten schoon door tijdens het boenen draaiende bewegingen te maken. Let erop dat je de knoppen ook weer blinkend krijgt.

Wat zijn de beste Brillendoekjes?

Het beste brillendoekje is toch wel een exemplaar dat gemaakt is van microvezel. Dit is namelijk het perfecte materiaal om olie en vuil van het oppervlak van je bril weg te vegen. Als je het doekje tussen je vingers voelt dan weet je direct dat je de juiste keuze hebt gemaakt om een microvezeldoek aan te schaffen. Dienovereenkomstig, wat kan je doen met schoonmaakazijn? Schoonmaakazijn is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Het kan worden gebruikt om aanrechten, vloeren, toiletten en meer te reinigen.

Daarvan, hoe vaak moet je je computer schoonmaken?

Het is belangrijk om uw computer regelmatig schoon te maken om hem soepel te laten werken. U moet ernaar streven uw computer om de paar maanden schoon te maken, of vaker als hij in een stoffige omgeving wordt gebruikt. Wanneer u uw computer schoonmaakt, moet u deze eerst van alle stroombronnen loskoppelen. Gebruik vervolgens een zachte, droge doek om de buitenkant van de computer af te stoffen. Gebruik vervolgens een licht vochtige doek om het toetsenbord en het scherm schoon te maken. Gebruik ten slotte perslucht om de openingen en andere moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken.

Door Ducan Wilmes

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt inbranden OLED? :: Hoe weet ik of mijn beeldscherm kapot is?
Handige links