Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Doen Met Google Assistant?

Wat kun je allemaal doen met Google Assistant?

Kort gezegd is de Assistent Googles antwoord op Siri en Alexa. Het is een slimme, geavanceerde die je vragen kunt stellen met je stem, maar ook opdrachten geven. Hij kan echter ook uit zichzelf ondersteuning bieden, door je 's ochtends bijvoorbeeld te waarschuwen voor files op weg naar je werk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, waar koop ik alexa?

Waar zit Amazon Alexa allemaal in?

  • Smartphone. Download de Amazon Alexa app op je iOS en Android smartphone via de App Store en Google Play.
  • Tablets. Ook iOS en Android ondersteunde tablets zijn geschikt om Alexa op te installeren.
  • Speakers. Denk je aan Amazon Alexa dan denk je waarschijnlijk aan de Amazon Echo speakers.
Hoe werkt Alexa op LG TV? Bestuur je LG-televisie met Alexa

Amazon en LG kondigden de functionaliteit al aan in januari. Je hebt daarvoor alleen de Alexa-app en de Amazon Prima videoknop op je afstandsbediening nodig. Wanneer je die toets indrukt, kun je de Alexa in je tv gebruiken zoals je dat gewend bent.

Wat kost een Google Home?

Een Google Home kost ongeveer 130 dollar. Welke talen spreekt Alexa? Alexa spreekt vele talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Japans.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Welke spraakassistent zijn er?

Dit zijn de 4 beste spraakassistenten

  • Alexa. Alexa is de virtuele assistent van Amazon, die je onder meer kunt aantreffen op slimme speakers, tv's, tablets, smartphones.
  • Bixby. Bixby is Samsungs virtuele assistent, die werd geïntroduceerd in 2017.
  • Cortana.
  • Google Assistant.
  • Siri.
Daarvan, wat is een amazon echo? Alweer een tijdje geleden heeft Amazon de Amazon Echo Show gelanceerd: een smart speaker voorzien van een extra display. Met name in de keuken kan dit erg handig zijn, denk aan het maken van gerechten waarbij je met vieze handen alsnog met spraak naar informatie kan vragen.

Wat dit betreft, hoe werkt alexa op philips tv?

Alexa is toegankelijk via de speciale Alexa-knop op de afstandsbediening, die een blauwe LED weergeeft wanneer het is ingeschakeld. Het unieke Ambilight-systeem van Philips toont ook blauwe geanimeerde effecten die de verschillende aandachtstoestanden van Alexa weerspiegelen. En nog een vraag, hoe werkt alexa in sonos? Alexa werkt met Sonos door een connectie te maken met het Sonos-systeem via het internet. Alexa kan dan op afstand de muziek op de Sonos-speakers afspelen, de volumeregeling aanpassen en andere functies uitvoeren.

Dienovereenkomstig, wat betekent de naam alexa?

Alexa is een spraakassistent die door Amazon wordt aangeboden. Het is een cloud-based spraaksysteem dat gebruikers kan helpen met het uitvoeren van taken, het opvragen van informatie en het bedienen van verschillende apparaten.

Door Kerianne Ehrlich

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Alexa of Google Home? :: Kan Alexa ook Nederlands?
Handige links