Huis > W > Wat Is Een Lfe Ingang?

Wat is een LFE ingang?

Voor het aansluiten van een subwoofer zijn er twee mogelijke opties. Allereerst is de LFE-ingang (een enkele kabel) de meest gebruikte optie omdat elke surround receiver in de markt een mogelijkheid heeft om LFE aan te sluiten en tevens heeft elke subwoofer die tegenwoordig wordt geproduceerd ook een LFE-ingang.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een phono ingang?

Een bron met een zwak signaal is waar de PHONO voor is. De AUX is voor alle apparaten. Is het mogelijk om andere apparaten dan een platenspeler aan te sluiten op een versterker met alleen een Phono ingang?

Wat is beter LFE of LFE Main?

Wanneer de Front luidsprekers ook zonder subwoofer de lage tonen niet luid genoeg kunnen weergeven, kun je het LFE-kanaal beter instellen als "Main+LFE". Deze en de cross-over van de receiver kun je evt. het beste instellen wanneer je naar muziek luistert in stereo via 2 luidsprekers. Wat is een pre out uitgang? Versterkers | Geïntegreerde versterkers

Sommige apparaten hebben een pre-out en some ook een main-in. Met de pre-out kan een andere eindverterker, een hoofdtelefoonversterker of een subwoofer worden aangestuurd. De sterkte van het signaal van de pre-out 'loopt mee' met de volumeregelaar.

Hoe sluit je een subwoofer aan?

Eerst moet u een versterker en een subwoofer kopen. Vervolgens moet u luidsprekerkabels van de versterker naar de subwoofer leiden. Tenslotte moet u de subwoofer op een stopcontact aansluiten. Wat is low pass filter subwoofer? Een laagdoorlaatfilter subwoofer is een elektronisch filter dat hoge frequenties uit een audiosignaal verwijdert en alleen lage frequenties doorlaat. Dit wordt meestal gebruikt in audiosystemen om de geluidskwaliteit van laagfrequente geluiden, zoals bas en sub-bas frequenties, te verbeteren.

Wat dit betreft, kun je een subwoofer aansluiten zonder versterker?

Subwoofer zonder versterker ?? Die kan je niet zomaar aansluiten op je radio 5. Daar moet een versterker tussen. Dus achter je bestaande radio moet een versterker aangesloten worden met daarachter je speakers (4 maal) en de uitgang voor een subwoofer. Vervolgens, hoe sluit je een subwoofer aan op tv? Sluit de draadloze transceiver aan op de USB-poort van het tv-toestel. [Hoofdtelefoon/Audio uit] wordt automatisch ingesteld op [Subwoofer]. Zet de draadloze subwoofer op de gewenste positie en sluit deze aan op de netvoeding. Wij raden u aan de draadloze subwoofer zo dicht mogelijk bij het tv-toestel te plaatsen.

Welke kabel nodig voor subwoofer?

Subwoofer kabels lijken qua uiterlijk op Tulp kabels, maar zijn kwalitatief beter waardoor u een voller en beter geluid ervaart. Voor het aansluiten van een subwoofer adviseren we u om een subwoofer kabel te kiezen. Men kan zich ook afvragen: wat kun je op de line out aansluiten? Een line out is een type audio-uitgang die gewoonlijk wordt gebruikt om een apparaat aan te sluiten op een externe versterker of luidspreker. Line-outs zijn te vinden op vele soorten audioapparatuur, waaronder stereo's, computers en draagbare muziekspelers.

Is AUX een in of uitgang?

Nee, AUX is geen ingang of uitgang.

Door Zeitler Dearmore

Hoe werkt de afstandsbediening van mijn LG TV? :: Hoe lang rijden is 30 km?
Handige links