Huis > I > Is Aliexpress Een Winkel?

Is AliExpress een winkel?

De Chinese Alibaba Group heeft een AliExpress-winkel geopend in Madrid. Het is de eerste fysieke Europese winkel van de webwinkelgigant. De winkel lijkt meer op een Apple-store, dan een discounter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet meer bij AliExpress?

Het is op dit moment niet mogelijk om te bestellen vanwege een update van de site, aldus AliExpress. Is het mogelijk om opnieuw in te loggen op de site? Als het slechts een storing is, kunt u meteen bestellen.

Dus, is er een nederlandse aliexpress?

Betalen bij Aliexpress vanuit Nederland

Alie is blij met ons Nederlanders (en natuurlijk ook de Belgen) Zo blij zelfs, dat je met Ideal kan betalen. Daarnaast kan je betalen met een creditcard bij Alie.
Dienovereenkomstig, hoe vind je een winkel op aliexpress? Het werkt allemaal zeer simpel: je zoekt op AliExpress eerst het product op dat je wilt kopen. Vervolgens plak je de URL in AliPrice, en druk je op de zoekknop. Overigens kun je ook zoeken met een foto.

Daarvan, is aliexpress in belgie?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, waaronder de specifieke items die je zoekt en de beschikbare verzendopties. In het algemeen is het echter mogelijk om items van Aliexpress naar België te verzenden, en veel mensen doen dit met succes. Mensen vragen ook: wat moet je niet kopen bij aliexpress? Sommige van de items die niet worden aanbevolen om van Aliexpress te kopen zijn items die nagemaakt zijn, items die niet zijn zoals beschreven, of items die van slechte kwaliteit zijn. Er zijn ook gevallen geweest van items die te laat of helemaal niet zijn verzonden. In het algemeen, is het best om uw onderzoek te doen alvorens om het even wat van Aliexpress, of om het even welke andere online detailhandelaar te kopen.

Gerelateerde artikelen

Waar moet ik op letten bij het kopen bij AliExpress?

Let op de kosten, tenzij u van onaangename verrassingen houdt, en lees altijd de recensies, voor zover mogelijk. U moet andere zoektermen gebruiken. Het is altijd een goed idee om verder weg te kijken op AliExpress.

Trouwens, is het veilig om bij aliexpress te bestellen?

Volgens Android Planet is AliExpress veiliger dan een site als Marktplaats, 'waar je nooit zeker weet wie er precies verkoopt'. Dat is komt mede doordat gebruikers feedback kunnen achterlaten bij elke verkoper. Al die gebruikersreviews krijg je te zien naast het product dat je op het oog hebt. En nog een vraag, hoe komt het dat aliexpress zo goedkoop is? In China zijn er namelijk veel lagere lonen dan in Nederland. Hierdoor zijn de prijzen van de producten laag. Daarnaast heeft China veel grondstoffen in het land. Doordat ze dichtbij de directe bron van grondstoffen zitten zijn de prijzen hiervan goedkoper en dus ook de producten die ze er mee maken.

Wat dit betreft, hoeveel invoerrechten aliexpress?

Pas vanaf 22 euro betaal je 21% BTW. Is je zending meer waard dan 150 euro dan komen er naast de BTW ook nog eens invoerrechten bij. In de meeste gevallen bedraagt dit 3 – 4% van de totale waarde. Niet alle pakketten worden gecontroleerd: de douane haalt er steekproefsgewijs pakketjes uit. Hoe kan ik in contact komen met AliExpress? U kunt AliExpress bereiken op verschillende manieren. Ten eerste kunt u de website bezoeken op www.aliexpress.com. Daarnaast is er een AliExpress-app die u kunt downloaden in de app store van uw telefoon. Tot slot kunt u AliExpress bereiken via sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Welke leverancier heeft AliExpress?

AliExpress heeft vele leveranciers. Het is een marktplaats waar bedrijven uit de hele wereld producten aanbieden. U kunt contact opnemen met de klantenservice van AliExpress om te vragen naar een specifieke leverancier.

Door Jorgan

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Ali expres? :: Wat moet je niet kopen bij AliExpress?
Handige links