Huis > K > Kun Je Zien Of Iemand Premium Is Op Linkedin?

Kun je zien of iemand Premium is op LinkedIn?

Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden 'In' logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven. De Premium-badge wordt weergegeven op uw profiel en naast uw naam in de zoekresultaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Is LinkedIn Premium Maandelijks opzegbaar?

U kunt LinkedIn Premium op elk gewenst moment opzeggen (voor bijvoorbeeld abonnement, promotie of proefperiode). Na uw opzegging verloopt uw abonnement aan het eind van uw huidige factureringscyclus. Hoeveel is LinkedIn waard? Op kondigde Microsoft aan dat het LinkedIn in zijn geheel overneemt voor 26,2 miljard US dollar. Sinds december 2016 is het een volledige dochteronderneming van Microsoft.

Wat is een Premium-account?

Een premium account is een account waarmee gebruikers toegang hebben tot premium content. Deze inhoud is meestal alleen beschikbaar voor gebruikers die een abonnement hebben, of die een premium account hebben gekocht. Deze inhoud kan omvatten, maar is niet beperkt tot:
- Inhoud van hoge kwaliteit
- Exclusieve inhoud
- Vroege toegang tot inhoud
- Kortingen op inhoud
- En meer! Mensen vragen ook: wat is linkedin lid? Een LinkedIn-lid is iemand die een profiel heeft aangemaakt op de website LinkedIn. LinkedIn is een sociale netwerksite voor professionals. Leden kunnen een profiel aanmaken met hun werkgeschiedenis, opleiding en vaardigheden. Ze kunnen ook in contact komen met andere professionals en vacatures bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan iemand zien dat ik zijn LinkedIn Bekijk zonder account?

Zolang je niet bent ingelogd, ben je niet zichtbaar. Nog veiliger is de incognitomodus van je webbrowser. In een incognitovenster kun je privé browsen en volgt LinkedIn je dus ook niet. Via Google zoek je iemands naam en LinkedIn-profiel op en in incognitomodus klik je erop om anoniem te kunnen gluren. Dienovereenkomstig, hoe kan je zien wie er op je linkedin kijkt? Ga naar de “wie heeft mijn profiel bekeken” pagina op LinkedIn

  • Klik op het “You” icoon dat uw foto weergeeft bovenaan de homepage;
  • Kies “Bekijk profiel.”
  • Van daaruit klikt u op “who viewed your profile” in de banner van uw dashboard.

Wat dit betreft, kun je zien wie er op je linkedin bekijkt?

De functie Wie heeft uw profiel bekeken toont bezoekers van uw profiel van de afgelopen 90 dagen, en kan extra trends en inzichten geven over bezoekers. De pagina Wie heeft mijn profiel bekeken openen via uw desktop: Klik op Wie heeft uw profiel bekeken onder uw profielfoto aan de linkerkant van uw LinkedIn-homepagina. Dus, hoe beeindig ik linkedin premium? Om uw LinkedIn Premium abonnement op te zeggen:
1. Ga naar https://www.linkedin.com/premium/subscription in uw webbrowser.
2. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de link "Abonnement opzeggen".
3. Klik op de volgende pagina op de knop "Mijn abonnement opzeggen".
4. U wordt gevraagd uw opzegging te bevestigen. Klik op de knop "Bevestigen".
5. Uw LinkedIn Premium abonnement wordt geannuleerd.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik linkedin opzeggen?

Om uw LinkedIn-account op te zeggen, gaat u naar de pagina Instellingen en klikt u op het tabblad Account. Onderaan de pagina is er een sectie met het label "Je LinkedIn account afsluiten". Klik op de link "Uw account sluiten" en volg de instructies.

Door Harpole Gansert

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de nadelen van LinkedIn? :: Hoe kan ik LinkedIn opzeggen?
Handige links