Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Wissen En Verwijderen Van Chats?

Wat is het verschil tussen wissen en verwijderen van chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen?

Facebook Messenger berichten definitief verwijderen

  1. Open een gesprek in FB Messenger.
  2. Leg je vinger op het bericht dat je wilt wissen.
  3. Kies in het pop-up menu voor 'meer'
  4. Tik op 'Verwijderen'
  5. Kies voor 'Verwijder voor iedereen'
Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger? Let op: Het verwijderen van een gesprek kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Let erop, dat bij het verwijderen van een gesprek in jouw inbox, het bericht of het gesprek niet uit de inbox van jouw vriend/vriendin wordt verwijderd.

Kan bericht in Messenger niet verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom je een bericht in Messenger niet kunt verwijderen. Eén reden kan zijn dat het bericht deel uitmaakt van een gesprek dat ook met andere mensen wordt gedeeld. In dat geval moet je de andere mensen in het gesprek vragen of ze het erg vinden als je het bericht verwijdert. Een andere reden kan zijn dat het bericht is ingesteld op "Niet storen". In dat geval moet u de instelling "Niet storen" uitschakelen om het bericht te kunnen verwijderen. Ten slotte is het mogelijk dat u gewoon geen toestemming hebt om het bericht te verwijderen. In dat geval moet je contact opnemen met de eigenaar van de account of de beheerder van de Messenger-account om het bericht te laten verwijderen. Dus, wat gebeurt er als je een chat wist? Het verwijderen van een chat verwijdert de chat niet uit de chatlijst van de ontvanger. De chat blijft zichtbaar voor de ontvanger, maar de naam van de afzender wordt vervangen door "Verwijderde gebruiker" en alle berichten van de afzender worden vervangen door "Dit bericht is verwijderd".

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat gebeurt er als je een WhatsApp chat verwijdert?

Contact en chat verwijderen van Android-toestel

De contacten zijn niet opgeslagen in WhatsApp, maar op de telefoon. WhatsApp haalt de gegevens uit het adresboek van de telefoon. Als u iemand verwijdert, staan zijn gegevens niet langer in uw telefoon.
Hoe verwijder je een chat op WhatsApp? Chats verwijderen

  1. Ga naar het scherm Chats, tik op de individuele chat die je wilt verwijderen en houd deze ingedrukt.
  2. Tik op Verwijderen > VERWIJDEREN.

Mensen vragen ook: hoe haal je verwijderde berichten terug op whatsapp?

Dit werkt zo: Heb je een verwijderd bericht ontvangen, verwijder Whatsapp dan van je telefoon. Installeer de app opnieuw, zodat je de vraag krijgt of je chats wilt herstellen via de reservekopie. Klik op 'ja', en je zult zien dat je alle verwijderde berichten te zien krijgt. Trouwens, hoe kan ik een whatsapp contact verwijderen? Om een contact uit WhatsApp te verwijderen, ga je naar het tabblad Chats en tik je op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op Instellingen en ga naar WhatsApp-account. Tik tenslotte op Contactpersonen en selecteer het contact dat je wilt verwijderen. Tik op het icoon met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en tik op Verwijder contact.

Dus, hoelang blijft een bericht staan op messenger?

Hoe lang blijft een bericht op messenger?
Volgens de voorwaarden van Facebook Messenger blijven berichten bewaard totdat een gebruiker ze wist. Dit geldt ook voor voice- en videooproepen die worden gemaakt via de app.

Door Adelina Bazan

Vergelijkbare artikelen

Hoe iemand niet meer negeren op Messenger? :: Wat zijn de laatste Bond films?
Handige links