Huis > H > Hoeveel Kilometer Heb Ik Gelopen App?

Hoeveel kilometer heb ik gelopen app?

Wandelen met Strava

Voor iedereen die graag ver wandelt én dit bij wil houden, is daar Strava. In deze wandel app kun je precies zien welke route je op een dag gelopen hebt. Zie hoe lang je onderweg bent geweest en hoeveel kilometer je afgelegd hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Bovendien, hoeveel stappen heb ik gelopen?

Staplengte bepalen

De gelopen afstand deel je door het aantal stappen. Het resultaat is je staplengte. Bijvoorbeeld: tijdens 1000 meter zet je 1550 stappen: 1000/1550 is afgerond 65 cm per stap. De gemiddelde staplengte voor een volwassen man is 70 cm.
Dus, waar ben ik de laatste tijd geweest? De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

Dienovereenkomstig, waar ben ik op dit moment?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want het kan van een aantal factoren afhangen - waar je bent, hoe laat het is, wat je plannen zijn, enz. Maar in het algemeen, als iemand je deze vraag stelt, proberen ze gewoon te weten te komen wat je op dit moment aan het doen bent en of je al dan niet beschikbaar bent om iets anders te doen. Daarvan, waar ben ik al geweest op de wereld? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele voorkeuren en ervaringen. Enkele mogelijke plaatsen in de wereld waar iemand al is geweest, zijn zijn woonplaats, andere plaatsen waar hij heeft gewoond, landen die hij op vakantie heeft bezocht, of waar hij nog meer naartoe is gereisd.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoe zet je je locatie uit op je laptop?

Op uw pc:

  1. Ga naar Start >Instellingen > Privacy > Locatie.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit: Als je de locatie voor het hele apparaat wilt beheren terwijl je beheerder op het apparaat bent, selecteer je Wijzigen en stel je vervolgens in de Locatie voor dit apparaat de instelling in op Aan of Uit.
Hoe zet je je locatie uit op iPhone? Dit doet u als volgt: Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' en schakel 'Locatievoorzieningen' in. Selecteer een app en schakel 'Exacte locatie' in of uit.

Hoe tracking uitschakelen?

uitschakelentracking

  1. Klik rechtsboven op het puntjes icoon en kies Opties.
  2. Ga naar het tabblad Privacy.
  3. Klik op Uw instellingen voor niet volgen beheren.
  4. Vink aan: Altijd Niet volgen toepassen. OK.
Kan je telefoon gevolgd worden? Ja, je telefoon kan getraceerd worden. Als u een telefoon met GPS hebt, kan uw telefoon via GPS worden getraceerd. Als u een iPhone hebt, kan uw telefoon worden getraceerd met de functie Zoek mijn iPhone. Als u een Android-telefoon hebt, kan uw telefoon worden getraceerd door het Android Apparaatbeheer.

Wat weet Google van mij Consumentenbond?

Er is veel informatie die Google weet over consumenten, waaronder hun zoekgeschiedenis, locatie en demografische gegevens. Google gebruikt echter ook veel informatie van derden om gerichte advertenties te maken. Als een consument bijvoorbeeld een website bezoekt die Google Analytics gebruikt, kan Google informatie verzamelen over het gedrag van de consument op die site. Deze informatie kan worden gebruikt om de consument gerichte advertenties te tonen op andere websites die het advertentienetwerk van Google gebruiken. Google gebruikt ook cookies om de online activiteiten van consumenten te volgen en hen gerichte advertenties te tonen op basis van hun interesses.

Door Blisse Hulon

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom je aan mijn locatie? :: Waarom weet Google mijn locatie?
Handige links