Huis > H > Hoe Zet Ik Locatiegeschiedenis Uit?

Hoe zet ik Locatiegeschiedenis uit?

'Locatiegeschiedenis' in- of uitschakelen

  1. Ga naar het gedeelte Locatiegeschiedenis van uw Google-account.
  2. Kies of uw account of uw apparaten de locatiegeschiedenis kunnen melden bij Google. Uw account en alle apparaten: Schakel Locatiegeschiedenis bovenaan in of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik Locatiegeschiedenis?

Ga naar de Kaarten app op je telefoon of tablet en maak een tijdlijn. Als je 'Locatie is ingeschakeld' ziet, staat dat onder instellingen. Zoek onder locatie-instellingen naar 'locatiegeschiedenis is ingeschakeld'.

Men kan zich ook afvragen: hoe app toegang geven tot locatie?

Meer informatie over hoe een app de locatie van uw telefoon kan gebruiken

  1. Zoek het app-icoon op het startscherm van je telefoon.
  2. Tik op het app-icoon en houd dit vast.
  3. Tik op App-info .
  4. Tik op Rechten Meer. Alle rechten.
  5. Onder Locatie kun je het type locatietoegang vinden waarom de app heeft gevraagd.
Dienovereenkomstig, waarom geeft google verkeerde locatie? Android. Stap 1: Open de app Instellingen op je telefoon en ga naar Locatie. Stap 2: Vouw het menu Geavanceerd uit en tik op Locatienauwkeurigheid van Google. Schakel nu de knop'Locatienauwkeurigheid verbeteren'in als dat nog niet het geval is.

Vervolgens, waarom wil google mijn locatie weten?

Er zijn een paar redenen waarom Google uw locatie wil weten. Eén reden is dat als u locatieservices hebt ingeschakeld voor uw apparaat, Google die gegevens kan gebruiken om uw ervaring met het gebruik van Google-producten te verbeteren. Google kan uw locatiegegevens bijvoorbeeld gebruiken om de nauwkeurigheid van verkeersvoorspellingen in Google Maps te verbeteren of om u relevantere zoekresultaten te tonen.
Een andere reden waarom Google naar uw locatie kan vragen, is om zijn producten en services te helpen verbeteren. Als veel mensen bijvoorbeeld zoeken naar 'restaurants bij mij in de buurt', kan Google die locatiegegevens gebruiken om zijn zoekresultaten te verbeteren.
Tot slot kan Google uw locatiegegevens gebruiken om u relevantere advertenties te tonen. Als u bijvoorbeeld zoekt naar 'koffiewinkels', kan Google u advertenties tonen voor lokale koffiewinkels bij u in de buurt. Hoe zet je locatie uit op Samsung? Om locatie op Samsung uit te schakelen, gaat u naar de app Instellingen en tikt u op het tabblad Verbindingen. Vanaf daar tikt u op de optie Locatie en zet u de schakelaar in de uit-stand.

En nog een vraag, hoe geschiedenis wissen in google maps?

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-telefoon of -tablet en log in.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Instellingen Maps-geschiedenis.
  3. Tik naast de items die u wilt verwijderen op Verwijderen. Verwijderen.
Hoe zet je je locatie op een andere plek? Ga nu op zoek naar een plek waar je zogenaamd wil zijn en druk twee keer kort na elkaar op die plek. Je ziet nu een speldenknop op die plek verschijnen met het adres van de plek waar je hebt getikt. Heb je de locatie geselecteerd waar je wil zijn? Druk dan op de Play-knop rechtsonder in het scherm.

Hoe werkt locatiebepaling iPhone?

De instellingen voor locatiefuncties in iOS vind je in de Instellingen-app:

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Ga naar Privacy > Locatievoorzieningen.
  3. Je kunt hier regelen welke apps gebruik mogen maken van je locatie. Ook kun je hier het delen van je locatie uitschakelen.
Hoe zet ik Locatievoorziening aan op iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om de locatiefunctie op de iPhone in te schakelen:
1. Ga naar Instellingen > Privacy > Locatiediensten.
2. Scroll naar beneden naar de app die u wilt wijzigen en selecteer vervolgens de juiste optie:
- Nooit: Voorkomt toegang tot informatie over locatieservices.
- Volgende keer vragen: Geeft alleen toegang tot locatieservices wanneer de app in gebruik is. Een bericht vraagt om toestemming de eerste keer dat een app uw locatie probeert te gebruiken. Deze optie is niet beschikbaar voor sommige systeemdiensten.
- Tijdens het gebruik van de app: Geeft alleen toegang tot Location Services-informatie wanneer de app in gebruik is.
- Altijd: Staat toegang tot uw locatie toe, zelfs wanneer de app op de achtergrond is.
3. Als u de locatieprecisie voor een app wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen > Privacy > Locatieservices > Systeemservices en selecteert u vervolgens de app.
4. Als u de locatienauwkeurigheid voor alle apps wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen > Privacy > Locatieservices > Systeemservices.
5. Als u de locatienauwkeurigheid voor GPS-diensten wilt wijzigen, gaat u naar Instellingen > Privacy > Locatiediensten > Systeemdiensten > Beweging & Fitness.

Daarvan, waarom klopt mijn locatie niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw locatie niet correct wordt weergegeven. Een reden kan zijn dat uw apparaat geen GPS-mogelijkheden heeft of dat uw GPS-signaal zwak is. Een andere reden kan zijn dat uw locatie-instellingen niet zijn ingeschakeld, of dat u de app geen toegang heeft gegeven tot uw locatie. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten of kijk of er updates zijn.

Door Kynthia

Wat weet Google van mij Consumentenbond? :: Hoe kom je aan mijn locatie?
Handige links