Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Macbook Vast Loopt?

Wat moet je doen als je macbook vast loopt?

Mac (geforceerd) herstarten

  1. Optie 1: Ga naar het -menu linksboven en klik op Herstart.
  2. Optie 2: Druk gelijktijdig op de Control-toets en aan/uit-knop.
  3. Optie 3: Houd Option en Command ingedrukt en druk op de aan/uit-knop van je Mac.
  4. Optie 4: Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe open je Taakbeheer op Mac?

Taakbeheer op Mac openen

  1. Druk Command+Spatiebalk in om het Spotlight-zoekveld weer te geven.
  2. Begin 'Activiteitenweergave' te typen.
  3. Selecteer Activiteitenweergave wanneer je de tool ziet. Hiermee open je de app.
Hoe Herstart je een Macbook? Meestal kun je je Mac opnieuw opstarten door Apple-menu > 'Herstart' te kiezen. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld als de Mac niet meer reageert, moet je de computer mogelijk op een andere manier opstarten. Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik mijn imac uit?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw iMac uit te schakelen. De eerste is gewoon de aan/uit-knop ingedrukt houden tot de computer uitschakelt. Als u de computer netjes wilt afsluiten, kunt u naar het Apple-menu gaan en Shut Down selecteren. U kunt ook de sneltoets Command+Option+Eject gebruiken om uw iMac uit te schakelen. Hoe forceer stop je iets? Er zijn een paar manieren om iets geforceerd te stoppen:
1. Gebruik het commando kill. Dit zal het proces onmiddellijk beëindigen.
2. Gebruik het commando killall. Hiermee worden alle processen met dezelfde naam gedood.
3. Gebruik de pkill-opdracht. Hiermee worden alle processen met dezelfde naam of hetzelfde proces-ID gedood.
4. Gebruik de opdracht kill -9. Dit doodt het proces onmiddellijk, zelfs als het niet reageert.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Je kunt ook vragen hoe reset ik mijn macbook pro?

Mac naar fabrieksinstellingen

  1. Herstart je Mac via het Apple-menu, en hou de toetscombinatie 'Command + R' ingedrukt;
  2. Kies voor 'Schijfhulpprogramma' en klik vervolgens op je opstartschijf aan de linkerkant van het scherm;
  3. Ga naar het tabblad 'Wis'.
Hoe forceer stop Windows? Vastgelopen programma afsluiten
  1. Druk de toetsen Ctrl, Alt en Delete tegelijkertijd in.
  2. Klik op Taakbeheer.
  3. Het venster van Taakbeheer opent met een overzicht van openstaande programma's. Klik op het programma dat vastloopt (Reageert niet).
  4. Klik onderin op Beëindigen.

Waar zit aan uit knop MacBook pro?

Touch ID (de aan/uit-knop) bevindt zich rechts van de Touch Bar. Nadat je Touch ID hebt geconfigureerd, kun je met je vingerafdruk je MacBook Pro ontgrendelen, snel het scherm vergrendelen of aankopen doen in de App Store, de Apple TV-app en Apple Books en op websites die gebruikmaken van Apple Pay. Wat is de option toets op de Mac? De Option-toets op een Mac-toetsenbord wordt ook wel eens de Alt-toets genoemd. Hij bevindt zich tussen de Command-toets en de Control-toets op een standaard Mac-toetsenbord. De Option-toets wordt op verschillende manieren gebruikt, bijvoorbeeld om de werking van een sneltoets te veranderen of om toegang te krijgen tot speciale tekens en symbolen.

Daarvan, wat moet je doen als je imac niet opstart?

Als uw iMac niet opstart, is het eerste wat u moet doen de voeding controleren. Zorg ervoor dat het netsnoer is aangesloten en dat het stopcontact werkt. Als de voeding in orde is, is het volgende wat u moet controleren de verbindingen tussen de monitor en de computer. Controleer of de kabel goed is aangesloten en of de monitor aanstaat.
Als dat het probleem niet oplost, is de volgende stap het resetten van het PRAM. Schakel hiervoor de computer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Houd de toetsen Command, Option, P en R ingedrukt terwijl u de computer aanzet. Blijf de toetsen ingedrukt houden totdat u het opstartgeluid een tweede keer hoort.
Als het resetten van het PRAM niet werkt, is de volgende stap opstarten vanaf een ander volume. Start hiervoor de computer opnieuw op en houd de Option-toets ingedrukt tijdens het opstarten. Selecteer het volume waarvan u wilt opstarten en volg de aanwijzingen om door te gaan.
Als geen van deze stappen werkt, is er waarschijnlijk een probleem met de hardware. In dat geval moet je het toestel naar een Apple Store of een erkende dienstverlener brengen voor een diagnose en reparatie.

Door Kumler

Vergelijkbare artikelen

Hoe Mac uitzetten zonder muis? :: Wie is de beheerder van mijn Mac?
Handige links