Huis > H > Hoe Kan Ik Alle Berichten Verwijderen?

Hoe kan ik alle berichten verwijderen?

Open de Berichten-app op je smartphone en kies een gesprek; Druk op een berichtje en houd eventjes ingedrukt totdat 'ie wordt geselecteerd; Tik op de andere sms'jes in het gesprek die je wil verwijderen; Je gooit de berichten weg door op het prullenbakje rechtsboven te tikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kan ik alle mails zien?

Volg deze stappen om in al je e-mails te zoeken, waaronder de e-mails die niet in je inbox staan:

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag.
  3. Klik op het dropdownmenu Alle berichten, selecteer Mail & Spam & Prullenbak.
  4. Geef wat informatie op die in de ontbrekende e-mails moet staan.
Dienovereenkomstig, waarom zie ik niet alle mail in gmail? Controleer of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord voor je andere account hebt opgegeven. Als je e-mail ophaalt vanuit een ander Gmail-adres, controleer je of POP is ingeschakeld. Wijzig de toegangsinstellingen in het account waaruit je e-mails wilt importeren.

Dus, waar zijn mijn inkomende mails?

Het antwoord op deze vraag hangt af van de e-maildienst die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld Gmail gebruikt, worden uw inkomende mails opgeslagen in uw Postvak In. U hebt toegang tot uw Postvak IN door in te loggen op uw Gmail-account en te klikken op het tabblad Postvak IN. Trouwens, hoe kan ik outlook opschonen? Om outlook op te schonen kunt u het volgende doen:
Verwijder ongewenste e-mails: Om een e-mail te verwijderen, klikt u erop en drukt u op de delete-toets. U kunt ook meerdere e-mails selecteren door de controletoets ingedrukt te houden terwijl u op elke e-mail klikt die u wilt verwijderen. Zodra u alle e-mails hebt geselecteerd die u wilt verwijderen, drukt u op de wistoets.
Maak de prullenbak leeg: Zodra u alle e-mails die u wilt verwijderen hebt verwijderd, worden ze verplaatst naar de prullenbak. Om de prullenbak te legen, klikt u op het prullenbakpictogram en vervolgens op het lege prullenbakpictogram.
Uitschrijven van ongewenste e-maillijsten: Als u geabonneerd bent op e-maillijsten waarvan u geen e-mails meer wilt ontvangen, kunt u zich hiervoor afmelden door te klikken op de afmeldlink onderaan de e-mail.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Trouwens, hoe postvak in leegmaken?

Schakel het selectievakje boven de berichtenlijst in. Selecteer in het leesvenster Map leegmaken. Uw e-mailberichten worden naar de map Verwijderde Items verplaatst. Opmerking: Als postvak IN met focus is geselecteerd, moet u uw Postvak IN met focus en Andere postvak IN afzonderlijk leeg maken. En nog een vraag, hoe ruim je outlook op? Opruimen (verwijderen)

  1. Selecteer een e-mailbericht van de afzender van wie u de berichten wilt verwijderen.
  2. Selecteer Opruimen op de menubalk.
  3. Kies hoe u e-mail wilt afhandelen van de door u gekozen afzender.
  4. Selecteer Opruimen om de geselecteerde actie uit te voeren.

Wat dit betreft, waarom kan ik sommige mails niet verwijderen?

Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail. Hoe verwijder je alle mails in een keer iPad? Om alle e-mails op uw iPad te verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de app "Mail" en open de inbox.
2. Klik bovenaan op het icoon van het menu en selecteer "Bewerken".
3. Klik op het icoon van het vakje naast elk e-mailbericht om het te selecteren. Als u alle e-mails wilt selecteren, klikt u op het icoon van het vakje bovenaan in de lijst met e-mails.
4. Klik bovenaan op het icoon van de prullenbak en selecteer "Verplaats naar prullenbak".

Wat dit betreft, hoe verwijder ik een email account van mijn iphone?

Om een e-mailaccount van je iPhone te verwijderen, volg je deze stappen:
1. Ga naar 'Instellingen'.
2. Selecteer 'Mail, Contacten, Agenda's'.
3. Selecteer het account dat je wilt verwijderen.
4. Scroll naar beneden en selecteer 'Verwijder account'.

Door Rosemary

Vergelijkbare artikelen

Welke is de eerste Avengers? :: Hoe kun je alle mails in een keer verwijderen?
Handige links