Huis > H > Hoe Download Je Een Mailtje?

Hoe download je een mailtje?

E-mails downloaden naar je computer

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open de e-mail.
  3. Klik op Meer .
  4. Klik op Bericht downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe download je een achtergrond?

De nieuwe wallpaper zal verschijnen in de wallpaper app.

Hoe kan ik een mail als pdf opslaan?

Een bericht opslaan als een PDF-bestand

  1. Open het bericht dat u wilt opslaan en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken.
  2. Kies microsoft afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzekeuzebalk Printer.
  3. Kies Afdrukken.
  4. Kies in het vak Afdrukuitvoer opslaan als een map voor uw PDF en voer een bestandsnaam in.
Mensen vragen ook: wat moet je doen als je geen mails meer binnen krijgt? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Je kunt ook vragen hoe mail opslaan op pc?

Er zijn een paar manieren om e-mail op een pc op te slaan. Eén manier is om een nieuwe map aan te maken in uw e-mailaccount en de berichten die u wilt opslaan naar die map te slepen. Een andere manier is om de berichten die u wilt opslaan te selecteren en dan de optie "Opslaan als" te kiezen in het menu Bestand. U kunt ook afzonderlijke berichten opslaan als .eml-bestanden door met de rechtermuisknop op het bericht te klikken en de optie "Opslaan als" te kiezen. Hoe Outlook mail opslaan als PDF? Om een Outlook e-mail als PDF op te slaan, opent u eerst de e-mail die u wilt opslaan. Klik vervolgens op het menu "Bestand" en selecteer "Afdrukken". In het afdrukdialoogvenster selecteert u de optie "Adobe PDF" als uw printer. Klik tenslotte op "Afdrukken" om de e-mail als PDF op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe download je plaatjes?

Ga naar images.google.com en meld je aan bij je account als je dat nog niet hebt gedaan. Tik op de afbeelding die je wilt toevoegen in de rechterbovenhoek.

Trouwens, hoe verplaats ik een mail naar mijn documenten?

In de meeste mailprogramma's doet u dit door met de linkermuisknop te klikken op de mail en de linkermuisknop ingedrukt te houden terwijl u de muisaanwijzer naar de map sleept. Boven de map laat u de muisknop los. Het mailtje is nu verplaatst van uw Postvak IN naar de map. Hoe bijlage van mail opslaan? Sla zo een bijlage op:

  1. Open de app Mail.
  2. Klik op de e-mail met bijlage.
  3. De e-mail opent in het rechterdeel van het venster en toont een miniatuur van de bijlage. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur.
  4. Klik op Opslaan.
  5. De Verkenner opent. Navigeer naar de map waarin u de bijlage wilt opslaan en klik op Opslaan.

Je kunt ook vragen waar mails bewaren?

Wil je de inbox behapbaar houden maar een aantal mails toch voor de zekerheid bewaren? Archiveer de mail dan. Het bericht verdwijnt uit het zicht, maar is altijd terug te vinden in deze map. Thunderbird, Outlook, Gmail en Apple Mail: klik met rechtermuisknop op een mail en kies 'Archiveren'. Wat dit betreft, hoe kan ik een mail terug vinden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van uw e-mail service provider, kan er een manier zijn om te zoeken naar mailbacks binnen uw e-mail account. U kunt ook proberen online naar mailbacks te zoeken.

Hoe kan ik e-mail ontvangen?

Er zijn een paar manieren om e-mail te ontvangen. Eén manier is om een e-mailclient op uw computer te installeren, waarmee u uw e-mail rechtstreeks op uw computer kunt controleren. Enkele populaire e-mailclients zijn Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird en Apple Mail.
Een andere manier om uw e-mail te controleren is door in te loggen op de website van een e-mailprovider, zoals Gmail, Yahoo Mail of Outlook.com. U kunt ook een mobiele app gebruiken om uw e-mail op uw smartphone of tablet te controleren.

Door Juta Ash

Vergelijkbare artikelen

Wat zit er in een PST-bestand? :: Hoe mails samenvoegen?
Handige links