Huis > K > Kan Je Een Mailtje Ongedaan Maken?

Kan je een mailtje ongedaan maken?

Een verzonden bericht intrekken en vervangen

Klik in E-mail, in het navigatiedeelvenster, op Verzonden items. Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe verwijder ik een email adres uit Outlook?

Een e-mailaccount verwijderen uit Outlook

  1. Selecteer Bestand in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster van Outlook.
  2. Selecteer Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  3. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
Dit in overweging nemend, hoe maak je een mail ongedaan icloud? Ga naar de instellingen van de mailingdienst en klik op 'Algemeen'. Vink de optie 'Verzenden ongedaan maken inschakelen' aan en geef een annuleringsperiode op. Je hebt de keuze uit 5, 10, 20 en 30 seconden.

Dienovereenkomstig, kan je een mail ongedaan maken hotmail?

Ja, u kunt een mail in hotmail ongedaan maken door in het bovenste menu de optie ongedaan maken te selecteren. U krijgt dan een lijst met opties waaruit u kunt kiezen, waaronder het ongedaan maken van de laatste actie, zoals het verzenden van een mail. Dit in overweging nemend, kan je een gmail verwijderen? Ja, u kunt een Gmail-account verwijderen. Om dit te doen, meldt u zich aan bij uw Gmail-account en gaat u naar het tabblad Accounts en importeren. Klik onder het gedeelte "Accounts" op de link "Google-accountinstellingen". Klik op de volgende pagina op de link "Uw account of services verwijderen". Klik ten slotte op de volgende pagina op de knop "Producten verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe schrijf ik een e-mail voorbeeld?

Algemene tips voor het schrijven van e-mails:

  • Blijf consequent formeel of informeel.
  • Zorg voor een vriendelijke inleiding en start je bericht nooit met 'ik'.
  • Houd de e-mail kort en ben zo concreet mogelijk.
  • Gebruik geen afkortingen van vaste uitdrukkingen zoals MVG (met vriendelijke groeten) of gr (groeten).
Daarvan, kun je google mailen? U kunt rechtstreeks contact met hen opnemen voor hulp via telefoon, chat en e-mail. Van de bovenstaande drie opties kun je de modus kiezen waarin je je prettig voelt. Hoewel de ondersteuningsopties variƫren afhankelijk van je abonnement, is er altijd een manier om in contact te komen met de professionals.

Waarom kan ik in Outlook geen mail verwijderen?

Oplossing 1: verwijder de e-mails hard

Stap 1: Open Outlook en Select the Emails die moeten worden verwijderd. Stap 2: Druk op de Shift+Delete toetsen tegelijkertijd van het toetsenbord. OPMERKING: De e-mails worden permanent uit de Outlook verwijderd.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een contact verwijderen? Er zijn een paar manieren om een contactpersoon te verwijderen:
Selecteer vanuit de Contacten-app het contact dat u wilt verwijderen en tik op het prullenbakpictogram.
Selecteer vanuit de Contacten-app het contact dat u wilt verwijderen en tik op Bewerken in de rechterbovenhoek. Scroll naar de onderkant van de pagina en tik op Contact verwijderen.
Vanuit de Telefoon-app tikt u op het tabblad Contacten. Selecteer het contact dat u wilt verwijderen en tik op het prullenbakpictogram.
Tik vanuit de Telefoon-app op het tabblad Contacten. Selecteer het contact dat u wilt verwijderen en tik op Bewerken in de rechterbovenhoek. Scroll naar de onderkant van de pagina en tik op Contact verwijderen.

Wat gebeurt er als ik Outlook verwijderd?

Door Outlook te verwijderen worden uw e-mails niet verwijderd, maar wel uw accountinstellingen, zodat u niet langer toegang heeft tot uw e-mails via Outlook.

Door Mohammad

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je gearchiveerde mails? :: Hoe maak je een PDF file?
Handige links