Huis > H > Hoe Verwijderde Mails Terughalen Gmail?

Hoe verwijderde mails terughalen Gmail?

Berichten herstellen

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scroll aan de linkerkant van de pagina en klik op Meer. Prullenbak.
  3. Vink het selectievakje aan naast de berichten die je wilt verplaatsen.
  4. Klik op Verplaatsen naar .
  5. Kies waar je de berichten naartoe wilt verplaatsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Dienovereenkomstig, kan je een mail ongedaan maken apple?

Selecteer de map met verzonden berichten en open de verstuurde mail die je wil intrekken. In het tabblad 'Bericht' kies je via 'Acties' voor 'Dit bericht intrekken'. Hoe krijg ik mijn oude Outlook weer terug? Hoe repareert u Outlook

  1. Installeer de Recovery Toolbox for Outlook in Windows.
  2. Start de Recovery Toolbox for Outlook op.
  3. Selecteer een PST-bestand op de eerste pagina van het programma.
  4. Selecteer de modus “Herstelmodus” (Recovery mode).
  5. Bekijk de inhoud van het PST-bestand.

Kan ik Outlook opnieuw installeren?

Ja, u kunt Outlook opnieuw installeren. U kunt echter een deel van uw gegevens verliezen, dus het is raadzaam een back-up van uw gegevens te maken voordat u verder gaat. Om Outlook opnieuw te installeren, moet u het programma verwijderen en vervolgens opnieuw installeren. Hoe kan ik mijn email herstellen? Er zijn een paar verschillende manieren om uw e-mail te herstellen, afhankelijk van welke e-maildienst u gebruikt en welk type back-up u hebt.
Als u Gmail gebruikt, kunt u uw e-mail herstellen door naar de pagina Instellingen te gaan en het tabblad 'Accounts en importeren' te selecteren. Onder het gedeelte 'E-mail en contacten importeren' klikt u op de knop 'E-mail en contacten importeren'. Er verschijnt dan een pop-upvenster waarin u het e-mailadres kunt invoeren waarvan u wilt importeren.
Als u een back-up van uw e-mail lokaal op uw computer hebt opgeslagen, kunt u deze herstellen met de functie 'Importeren' van de e-mailclient. In Microsoft Outlook gaat u bijvoorbeeld naar het menu 'Bestand' en selecteert u 'Importeren en exporteren'. Dan verschijnt de "Wizard importeren en exporteren" waar u de optie "Importeren uit een ander programma of bestand" selecteert en vervolgens het bestandstype van uw back-up kiest.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Mensen vragen ook: waar vind ik mijn verzonden berichten?

Verzonden e-mail bekijken

  1. Klik op Verzonden items in de mappenlijst. Tip: Als u de map Verzonden items niet ziet, klikt u op de pijl (>) links van de accountmap om de lijst met mappen uit te vouwen.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt weergeven. E-mailberichten kunt u snel vinden met behulp van de zoekfunctie.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik mijn mail op iphone? E-mails verwijderen van een iPhone, iPad en iPod touch
  1. Open Mail en ga naar uw postbus 'Inkomend'.
  2. Tik rechtsboven op 'Wijzig' en selecteer de e-mails die u wilt verwijderen afzonderlijk of tik op 'Selecteer alles'.
  3. Tik op 'Prullenmand' of 'Archiveer'.

Dus, waar vind je extra in word?

Het menu Extra is in Office 2007/2010/2013 eenvoudig terug te vinden als u het Classic Menu voor Office hebt geïnstalleerd. Classic Menu voor Office brengt de oorspronkelijke menu's en werkbalk van Office 2003 terug. Bovendien, waarom verdwijnen mijn mails op iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw e-mails op uw iPhone verdwijnen. Een mogelijkheid is dat u uw e-mailaccount hebt geconfigureerd om slechts een bepaald aantal e-mails op de server te bewaren, en de e-mails die ouder zijn dan dat aantal worden automatisch verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat u uw iPhone hebt ingesteld om slechts een bepaald aantal dagen aan e-mails te synchroniseren, en de e-mails die ouder zijn dan dat aantal worden verwijderd van uw iPhone. Tot slot is het mogelijk dat u de e-mails per ongeluk zelf hebt verwijderd.

Hoe lang blijft Ziggo mail bewaard?

Ziggo mailservers bewaren uw berichten zolang uw account actief is. Als u langer dan 270 dagen niet op uw account inlogt, worden uw account en alle berichten definitief verwijderd.

Door Firooc Sabb

Vergelijkbare artikelen

Kun je met een iPad mailen? :: Kan je een verstuurde mail terughalen?
Handige links