Huis > H > Hoe Stuur Je Een Mail Via Outlook?

Hoe stuur je een mail via Outlook?

Een e-mailbericht maken en verzenden

  1. Selecteer Start > Nieuwe e-mail.
  2. Voeg ontvangers, een onderwerp en een bericht in de hoofdtekst van het e-mailbericht toe.
  3. Selecteer Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kun je in Outlook een mail plannen?

Stel uw e-mailbericht op en neem een of meer namen van geadresseerden op in de regel Aan:. Selecteer op de knop Verzenden de vervolgkeuzepijl> Later verzenden. Voer een tijd en datum in. Selecteer Verzenden. Waarom verstuurt Outlook mijn mail niet? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Outlook uw mail niet verstuurt. Eén reden kan zijn dat de instellingen van de uitgaande mailserver (SMTP) in Outlook niet correct zijn geconfigureerd. Een andere reden kan zijn dat de mailserver zelf down is of niet goed werkt.
Om uw instellingen voor de uitgaande mailserver (SMTP) in Outlook te controleren, gaat u naar het tabblad Bestand en klikt u op de optie Accountinstellingen. In het dialoogvenster Accountinstellingen klikt u op de optie Uitgaande mailserver (SMTP) en vervolgens op de knop Bewerken.
Zorg ervoor dat de juiste servernaam en het juiste poortnummer zijn ingevoerd bij de instellingen voor de uitgaande mailserver (SMTP). De servernaam moet de naam van uw mailserver zijn (bijvoorbeeld mail.example.com) en het poortnummer moet 465 zijn.
Als u nog steeds problemen heeft met het versturen van mail, neem dan contact op met de beheerder van uw mailserver of ISP voor verdere hulp.

Men kan zich ook afvragen: hoe verstuur ik een mail via hotmail?

Als u een mail wilt sturen via hotmail, moet u eerst inloggen op uw account. Vervolgens klikt u op de knop "compose" bovenaan de pagina. In het veld "Aan" voert u het e-mailadres in van de persoon aan wie u het bericht wilt sturen. Voer vervolgens een onderwerp voor uw bericht in en schrijf uw bericht in het grote tekstvak. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Verzenden" om uw bericht te verzenden.

Door Dippold

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je je mail terug krijgen? :: Hoe verwijder ik definitief mails?
Handige links