Huis > H > Hoe Kan Je Een Mail Toevoegen?

Hoe kan je een mail toevoegen?

Accounts

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Kan ik 2 Outlook accounts hebben?

Outlook E-mail profiel toevoegen

Wilt u naderhand een extra profiel toevoegen kan dat als volgt: Start Outlook op en klik aansluitend op Bestand – accountinstellingen – Profielen beheren. Geef toestemming in het gebruikersaccountbeheer scherm. Klik op Toevoegen.
Hoe koppel je email adressen aan elkaar? Log in via de website en ga naar 'Instellingen'. Vervolgens kiest u de tab 'Emailadressen'. Hier vindt u het kopje 'E-mail aliassen'. Vul het e-mailadres wat u wilt koppelen in en bevestig via de mail die u op dit adres ontvangt.

Waar vind ik mijn groepen in Outlook?

De eerste plaats om te controleren of je groepen hebt in Outlook is in het deelvenster "Groepen" aan de linkerkant van het Outlook-venster. Als u het deelvenster Groepen niet ziet, kunt u het zichtbaar maken door naar het tabblad "Beeld" op het lint te gaan en "Groepen" te selecteren in de sectie "Lay-out".
Als u uw groepen nog steeds niet ziet in het deelvenster Groepen, is het mogelijk dat ze verborgen zijn. Om verborgen groepen te zien, klikt u op de pijl "Uitvouwen" bovenaan het deelvenster.
Als u uw groepen nog steeds niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken in de zoekbalk van Outlook. Men kan zich ook afvragen: hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Er zijn een paar manieren om meerdere e-mails tegelijk te versturen. Eén manier is het gebruik van een massamailservice, waarmee u dezelfde e-mail naar meerdere mensen tegelijk kunt sturen. Een andere manier is het gebruik van een mail merge, waarmee u geïndividualiseerde e-mails naar meerdere mensen tegelijk kunt sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe een account toevoegen in Google Agenda?

De app wordt standaard geïnstalleerd op de meeste apparaten. Op de apparaten gaat dit niet automatisch. Ga naar de instellingen van je toestel, kies Accounts, log in met je Google account en zet de schakelaar achter de agenda op groen.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn mail op datum?

Ga naar je Inbox / Postvak IN. Klik in het middelste veld (naast de tekst Postvak in) op de drie streepjes die in lengte verschillen. Je kunt hier kiezen waarop je de e-mailberichten wilt sorteren: Onderwerp, Van (afzender) Datum, Grootte, Opdracht ontvangen. Vink jouw voorkeur aan en je bent klaar. Waar staan Emailadressen opgeslagen? Je kunt namen, e-mailadressen, telefoonnummers en meer opslaan in Google Contacten. Contacten die zijn opgeslagen in je Google-account, worden gesynchroniseerd met Google Contacten en al je Android-apparaten.

Dienovereenkomstig, hoe contact definitief verwijderen?

Contacten verwijderen

  1. 1 contact: Tik op het contact. Tik rechtsboven op Meer Verwijderen. Verwijderen.
  2. Meerdere contacten: Tik op een contact en houd dit vast. Tik daarna op de andere contacten. Tik op Verwijderen. Verwijderen.
  3. Alle contacten: Tik rechtsboven op Meer Alles selecteren Verwijderen. Verwijderen.
Waar vind ik mijn mail contacten? Als u op zoek bent naar een lijst van uw e-mailcontacten, is de beste plaats om te beginnen de contactenlijst of het adresboek van uw e-mailaccount. Veel e-mailproviders hebben een manier om uw contacten te exporteren als een bestand, dat u vervolgens kunt importeren in een andere e-mailaccount of contactbeheerder. U kunt ook lijsten met contacten vinden in de verzonden items of het adresboek van uw e-mail.

Vervolgens, hoe kun je zien of iemand in de bcc staat?

Er is geen waterdichte manier om te zien of iemand in de bcc staat, want het is de bedoeling dat het bcc-veld verborgen blijft voor de ontvangers. Er zijn echter een paar manieren om het uit te zoeken. Ten eerste, als u de afzender bent, kunt u in uw e-mailprogramma in het bcc-veld kijken of er adressen in staan. Ten tweede kunt u de persoon die u de e-mail heeft gestuurd vragen of hij u in de bcc heeft gezet. Ten slotte kunt u in de headers van de e-mail kijken of er e-mailadressen in het bcc-veld staan.

Door Julianna Kronberg

Vergelijkbare artikelen

Waar zijn mijn contactpersonen? :: Hoe maak je een maillijst in Outlook?
Handige links