Huis > H > Hoe Werkt Een Mailinglijst?

Hoe werkt een mailinglijst?

Een mailinglijst, of mailing list, is, in de context van het internet, een lijst met e-mailadressen en eventueel daarbij horende (persoons)gegevens. Met behulp van mailing list software kan het beheer van zo'n adressenlijst, evenals het verzenden van e-mailberichten naar de leden, geautomatiseerd worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Bovendien, hoe maak je een mailinglijst?

Een mailinglijst aanmaken

  1. Open het Adresboek.
  2. Selecteer Bestand > {menu Nieuw > Mailinglijst.
  3. Voer een passende naam in voor de mailinglijst.
  4. Op dit moment hebt u twee opties: Optie 1: Voer handmatig de e-mailadressen van uw contacten in. Typ één e-mailadres per regel.
Bovendien, hoe kan je uitloggen op apple mail? Uitloggen op uw iPhone, iPad of iPod touch
  1. Ga naar 'Instellingen' > [uw naam].
  2. Scrol helemaal naar beneden.
  3. Tik op 'Log uit'.
  4. Voer uw Apple ID-wachtwoord in en tik op 'Schakel uit'.
  5. Schakel de gegevens in waarvan u een kopie op uw apparaat wilt bewaren.
  6. Tik op 'Log uit'.

Hoe maak ik een groep in Gmail?

Meld u aan bij uw Gmail-account. Klik op de link "Contacten" in de linker zijbalk. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina "Mijn contacten" op het vervolgkeuzemenu "Groepen". Selecteer "Nieuwe groep maken". Voer een naam in voor uw groep in het veld "Groepsnaam". Klik op de knop "Aanmaken". Je kunt ook vragen hoe maak je een mailinglijst in outlook? Klik in Outlook op Bestand > Nieuw > Mailinglijst.
Typ in het veld Mailinglijstnaam een naam voor de mailinglijst.
Klik in het veld Leden op Toevoegen.
In het dialoogvenster Leden toevoegen doet u een van de volgende dingen:
Om contacten uit uw lijst Contacten toe te voegen, klikt u op Contacten in de lijst Adresboek en vervolgens dubbelklikt u op de contactpersoon of contactpersonen die u wilt toevoegen.
Om ontvangers uit uw Outlook-adresboek toe te voegen, klikt u op Outlook-contactpersonen in de lijst Adresboek en dubbelklikt u vervolgens op het contact of de contactpersonen die u wilt toevoegen.
Om ontvangers vanuit een bestaand bericht toe te voegen, klikt u op Bericht in de lijst Adresboek en vervolgens op het bericht dat de ontvangers bevat die u wilt toevoegen.
Om ontvangers vanuit een bestand toe te voegen, klikt u op Ander adresboek in de lijst Adresboek en dubbelklikt u vervolgens op het bestand met de ontvangers die u wilt toevoegen.
Om ontvangers toe te voegen die niet in uw adresboek staan, klikt u op Nieuw e-mailcontact in de lijst Adresboek en voert u de gegevens van de ontvanger in het dialoogvenster Nieuw contact in.
Nadat u de gewenste ontvangers hebt toegevoegd, klikt u op OK.
Wanneer u klaar bent met het toevoegen van leden, klikt u op Opslaan en sluiten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Je kunt ook vragen hoe kom ik aan emailadressen?

10 tips om e-mailadressen te verzamelen

  1. Eigen website. Het begint natuurlijk op je eigen website.
  2. E-mail handtekening.
  3. Goed inschrijfformulier.
  4. Sociale connecties overhevelen naar je database.
  5. Google AdWords.
  6. Gebruik je offline kanaal.
  7. Geef een cadeautje / korting weg.
  8. Zorg voor goede software.
Hoe maak ik een groep in mijn contacten? Een groep maken
  1. Open de app Contacten op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Contacten.
  3. Tik linksboven op Menu. Label maken.
  4. Typ de naam van een label en tik op OK. Eén contact toevoegen aan een label: Tik op Contact toevoegen. . Selecteer een contact. Meerdere contacten toevoegen aan een label:

Wat is het verschil tussen CC en BCC?

U kunt cc in een brief ook vervangen door kopie aan of afschrift aan. De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden. Hoe maak ik een groep aan in Apple Mail? Om een groep te maken in Apple Mail, moet u het programma Adresboek openen. Zodra het Adresboek is geopend, klikt u op de knop "Nieuwe groep" in de linkerbenedenhoek. Er wordt een nieuw groepsvenster geopend. In het veld "Naam" typt u de naam van uw groep. Voeg vervolgens in het veld "Leden" de contacten toe die u in de groep wilt opnemen. Zodra u alle gewenste contacten hebt toegevoegd, klikt u op "OK". Uw nieuwe groep wordt nu opgeslagen in het adresboek.

Daarvan, hoe moet je uitloggen op je mail?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat de stappen om uit te loggen van een e-mailaccount kunnen verschillen afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt. In het algemeen moet u zich echter bij uw e-mailaccount kunnen afmelden door naar het instellingenmenu van het account te gaan en de optie "uitloggen" of "afmelden" te selecteren.

Door Nap Curio

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een mailinglijst aan? :: Kan geen groep maken in Outlook?
Handige links