Huis > H > Hoe Kan Je Snel Mails Verwijderen?

Hoe kan je snel mails verwijderen?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Waarom worden mijn mails automatisch verwijderd?

Met de instelling E-mails en chatberichten automatisch verwijderen bepaalt u de opslag van berichten. De instelling geldt voor berichten in de inbox van de gebruiker en gearchiveerde berichten. De instelling geldt ook voor berichten die zijn toegevoegd met de Gmail API. Bovendien, hoe mail verwijderen zonder te openen? In de meeste gevallen volsstaat om het bericht te markeren (dus NIET 'openen'!) en dan met de rechtermuisknop te klikken en voor verwijderen te kiezen, of te kiezen voor Verplaatsen naar de prullenmand.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn mails niet verwijderen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw e-mails niet kunt verwijderen:
1. De e-mails zijn opgeslagen op een server en u heeft geen toegang tot de server.
2. De e-mails maken deel uit van een back-up en u kunt ze niet verwijderen zonder ook de back-up te verwijderen.
3. De e-mails maken deel uit van een e-mailarchief en u kunt ze niet verwijderen zonder ook het archief te verwijderen.
4. De e-mails maken deel uit van een rechtszaak en u kunt ze niet verwijderen zonder de zaak in gevaar te brengen. Dienovereenkomstig, hoe kan ik alle mails van 1 afzender verwijderen? Om alle mails van 1 afzender te verwijderen, kunt u een filter maken in uw e-mailprogramma dat automatisch alle e-mails verwijdert die van die afzender komen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Trouwens, hoe selecteer je meerdere mails?

Dan kun je ook de Control-toets (CTRL) ingedrukt houden terwijl je met je muis meerdere berichten aanklikt. Wat je ook kunt doen wanneer je al een bericht hebt geselecteerd, is Shift ingedrukt houden terwijl je met je muis op een ander mailtje in de lijst klikt. Zo selecteer je ook meteen alle tussenliggende berichten. Hoe alle mails van 1 afzender verwijderen Gmail? GMail: Alle berichten in 1 keer verwijderen

  1. Open Gmail en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer het postvak dat u wenst op te ruimen (in de kolom aan de linkerkant).
  3. Klik op het pijltje naast het selectievakje en selecteer Alles.

Waar zijn al mijn mails gebleven?

Mail (Windows 10)

  1. Open het programma Mail van Windows 10.
  2. Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
  3. Klik onder 'Mappen' op Meer.
  4. Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
  5. Zoek de mail op.
  6. Sleep de mail terug naar Postvak IN.
Hoe lang blijft een mail bewaard? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de e-mail service provider, het type e-mail account en de persoonlijke instellingen van de gebruiker. In het algemeen blijven e-mails echter opgeslagen op een server totdat ze handmatig door de gebruiker worden verwijderd of automatisch door het systeem worden gewist na een bepaalde periode van inactiviteit.

Dienovereenkomstig, waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon?

Er zijn een paar redenen waarom uw e-mails van uw telefoon kunnen verdwijnen. Eén reden kan zijn dat u uw e-mails hebt ingesteld om te synchroniseren met uw computer, en wanneer u ze van uw telefoon verwijdert, worden ze ook van uw computer verwijderd. Een andere reden kan zijn dat uw e-mailprovider een strikt beleid heeft over hoeveel e-mails u in uw inbox mag bewaren, en zodra u die limiet bereikt, worden de oudste e-mails automatisch verwijderd. Ten slotte is het mogelijk dat de e-mail app van uw telefoon is ingesteld om e-mails na een bepaalde tijd te verwijderen, en als u uw e-mail niet regelmatig controleert, kunnen de e-mails worden verwijderd voordat u de kans krijgt om ze te zien.

Door Klara Pridemore

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een email link? :: Hoe ruim je snel je mail op?
Handige links