Huis > H > Hoe Heet Het Draakje Van Mario?

Hoe heet het draakje van Mario?

Yoshi is de hoofdrolspeler in zijn eigen serie spellen, zoals Yoshi's Island voor de SNES en Yoshi's Island DS voor de Nintendo DS, terwijl hij soms ook een bijrol speelt in Mariospellen zoals Super Mario World en New Super Mario Bros. Wii. Yoshi kwam ook voor in het spel Yoshi's Safari.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke?

Professor Gobelijn komt uit de Vlaamse stripreeks Jommeke. Iedereen spreekt hem aan als Professor Gobelijn. Hij is jarig op 25 augustus.

Wat zegt Super Mario altijd?

Denk je Mario, dan denk je 'Lets-a-go!' en 'It's-a me, Mario!' Je kunt ook vragen wat is de leeftijd van peach? Zo zou Mario oorspronkelijk 38 jaar zijn terwijl Peach nog maar 16 is. Iets dat ze omschreef als toch 'problematic'. Al kan je natuurlijk redeneren of Peach en Mario wel echt een koppel zijn.

Welk beroep heeft Mario eigenlijk?

Mario is loodgieter van beroep. Hij werkt als loodgieter in verschillende spellen, zoals Super Mario Bros. 2, waar hij leidingen repareert, en Super Mario Sunshine, waar hij toiletten ontstopt. Hij blijkt ook veel kennis te hebben van loodgieterswerk in de tv-serie, waar hij verschillende loodgietersproblemen repareert in het Mushroom Kingdom. Hoe heet de groene Mario? De naam van de groene Mario is Toad.

Gerelateerde artikelen

Hoe heet een 10 hoek?

Een decagon is een figuur met 10 hoeken en 10 zijden.

Dus, hoe heet het bommetje in mario?

In Super Mario 64 verschenen voor het eerst de Bob-omb Buddies, vriendelijke rode-roze Bob-ombs. Ook verscheen hierin voor het eerst de Big Bob-omb, een grote Bob-omb met een kroontje en een grote snor. Ook hij verscheen daarna nog in verschillende spellen. In de Mario Kart-serie verschijnen ze als item. Hoe oud is Luigi? Luigi is de 29-jarige broer van Mario. Hij helpt hem meestal om Peach te redden, hoewel hij op Daisy valt. Luigi heeft net als zijn oudere broer ook een vijand: Bowser. Luigi is na Mario het bekendste personage in de serie.

Hoe heet de schildpad van Super Mario?

Koopa Troopa speelt al mee in de Mario-spellen sinds Mario Bros. In Mario Smash Football speelt hij een rol als "Sidekick" of teamgenoot. Een Koopa Shell (Koopa Schild) is het schild van een Koopa Troopa. Ze zijn er in het groen, rood, blauw, geel en paars. Wat is het beroep van Luigi? Luigi's beroep is loodgieter, net als zijn broer Mario. Hij helpt Mario vaak op zijn avonturen, en is ook een speelbaar personage in veel van de Mario-spellen.

Men kan zich ook afvragen: is luigi een loodgieter?

Nee, Luigi is geen loodgieter.

Door Weisler

Vergelijkbare artikelen

Wat voor een dier is Bowser? :: Hoe heet de groene Mario?
Handige links