Huis > I > Is Marktplaats Van Facebook?

Is marktplaats van Facebook?

Verschil met Marktplaats

Op dit moment staan er veel minder producten op Facebook Marketplace dan op Marktplaats.nl. Dat kan natuurlijk gaan veranderen wanneer de dienst populairder wordt. Alle producten kunnen nu nog gratis worden aangeboden. Er worden nog geen advertenties van Facebook getoond.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet op marketplace?

Als je Marketplace hebt gebruikt op een manier die in strijd is met ons handelsbeleid of de richtlijnen voor de community, kan het zijn dat je toegang is geblokkeerd. Ga naar facebook.com/marketplace. Tik op Beoordeling aanvragen. Je bezwaar wordt bekeken en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Wat dit betreft, hoe zet je iets te koop op facebook? Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol omlaag naar Groepen en selecteer de koop- en verkoopgroep waarin je iets wilt verkopen. Tik bovenaan in de groep op Verkopen. Voer de gegevens in van het artikel dat je wilt verkopen en tik dan op Plaatsen.

Hoe kom je op Facebook Marketplace?

Om de Facebook Marketplace te bereiken, klikt u gewoon op het winkelpictogram in het hoofdmenu van de Facebook-app. Als u de Facebook-website op een computer gebruikt, klikt u op de link Marketplace in het linkermenu. Trouwens, is er een marktplaats in duitsland? Ja, er is een marktplaats in Duitsland. Het heet de Frankfurt Stock Exchange.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Is een bod op Marketplace bindend?

Als een verkoper op Marketplace het bieden op zijn of haar advertenties toestaat, kun je met de verkoper onderhandelen over de prijs. Als je een bod hebt gedaan, kan de verkoper dit accepteren of afwijzen. Waarom kan ik niet meer op Facebook? Als je problemen hebt met aanmelden bij je Facebook-account, kun je het volgende proberen. Ga naar facebook.com/login/identity en volg de instructies. Gebruik een computer of mobiele telefoon die je eerder hebt gebruikt om je aan te melden bij je Facebook-account. Zoek het account dat je wilt herstellen.

Kan geen advertentie plaatsen op Marketplace?

Waarom is mijn Facebook Marketplace-advertentie niet goedgekeurd? Als je naast je advertentie Er zijn problemen met je product ziet staan, is je advertentie niet goedgekeurd omdat deze in strijd is met ons handelsbeleid. Anderen op Marketplace kunnen de betreffende advertentie niet zien. Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn facebook profiel verwijderen? Het proces voor het verwijderen van een Facebook profiel is als volgt:
1. Log in op uw Facebook-account en klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer "Instellingen" in het uitklapmenu.
3. Klik op het tabblad "Uw Facebook-informatie".
4. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Deactiveren en verwijderen" en klik op de link "Uw account deactiveren".
5. Volg de aanwijzingen om uw account te deactiveren.
Zodra uw account is gedeactiveerd, wordt het na 30 dagen definitief verwijderd.

Hoe betalen via Facebook?

Er zijn twee manieren om via Facebook te betalen:
1. Facebook Betalingen
2. Apps van derden die het platform van Facebook gebruiken
Om een betaling via Facebook te doen, moet u eerst een Facebook-account instellen en een betaalmethode koppelen. Zodra uw account is ingesteld, kunt u betalingen verrichten via de Facebook-website of mobiele app.
Om te betalen via een app van derden, moet je de app installeren en koppelen aan je Facebook-account. Zodra de app is gekoppeld, kun je via de app betalingen doen met je Facebook-account.

Door Inge Eustice

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn zelfgemaakte spullen verkopen? :: Hoeveel mag je verdienen met verkoop tweedehands?
Handige links