Huis > W > Wat Is Antimalware Samsung?

Wat is antimalware Samsung?

Samsung levert standaard een virusscanner op alle Samsung smartphones en -tablets in het huidige portfolio. Deze virusscanner (powered by McAfee) kan de consument simpel activeren waarna deze continue bescherming tegen malware biedt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Is mijn Samsung beveiligd?

Androidbeveiligd

Deze stappen zijn getest op een Samsung-smartphone met Android 10.

  • Open de Instellingen.
  • Tik op Vergrendelscherm.
  • Tik op Type schermvergrendeling.
  • Kies een van de opties.
Wat dit betreft, hoe kan ik norton verwijderen? Norton Internet Security verwijderen
  1. Klik op Start→ Alle Programma's→ Norton Internet Security→ Uninstall.
  2. Volg de aangegeven stappen die in het scherm verschijnen.

Waar zit McAfee?

McAfee is een beveiligingssoftwarebedrijf dat antivirus- en beveiligingsproducten levert voor bedrijven en consumenten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Santa Clara, Californië. Dienovereenkomstig, hoe kom ik in contact met mcafee? Er zijn een paar manieren om in contact te komen met McAfee. De beste manier om met hen in contact te komen is om hun website te bezoeken en hun live chatfunctie te gebruiken. U kunt ze ook bellen op 1-888-847-8766.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Heb ik een McAfee abonnement?

Ga als volgt te werk om de status van uw McAfee-abonnement te controleren op de pagina Mijn account: Open een webbrowser en meld u aan op http://home.mcafee.com. Houd de muis boven Mijn account en selecteer Abonnementen. Hier wordt de aankoop van de verlenging weergegeven. Wat kost McAfee LiveSafe? Wat kost McAfee LiveSafe? Best2Serve biedt McAfee LiveSafe aanbiedingen met een uiterst voordelige prijs voor HP klanten: 15 maanden voor € 41,95, 24 maanden voor € 69,99, 36 maanden voor € 99,99. Deze prijzen zijn aanzienlijk lager dan de door McAfee antivirus aanbevolen prijzen.

Men kan zich ook afvragen: wat is de beste virusscanner voor windows?

AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 29,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,99 / jaar30 dagen
Je kunt ook vragen hoe verwijder ik apps definitief van ipad? Er zijn een paar manieren om apps van je iPad te verwijderen:
1. Tik op het app-pictogram en houd het vast totdat het begint te wiebelen. Tik vervolgens op de "x" die op het app-pictogram verschijnt.
2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Gebruik. Zoek vervolgens onder het kopje "Opslag" de app die u wilt verwijderen en tik erop. Tik ten slotte op de knop "App verwijderen".
3. Sluit je iPad aan op je computer en open iTunes. Selecteer je iPad in de apparatenlijst en klik op het tabblad "Apps". Zoek vervolgens de app die u wilt verwijderen en klik op de knop "-".

Hoe verwijder je virus uit agenda?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een virus uit uw agenda te verwijderen hangt af van het specifieke virus in kwestie. Enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn, zijn echter het uitvoeren van een virusscan met uw antivirussoftware, het verwijderen van verdachte bestanden of e-mails die met het virus in verband kunnen worden gebracht en het maken van back-ups van uw agendagegevens voordat u probeert het virus te verwijderen.

Door Vacla

Vergelijkbare artikelen

Welke volgorde Spider-Man? :: Wat is MCPR?
Handige links