Huis > K > Kan Je Met 2 Mensen Op 1 Spotify Account?

Kan je met 2 mensen op 1 Spotify account?

Spotify start met een abonnementsvorm voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen. Spotify Premium Duo valt tussen de twee bestaande abonnementen in. Spotify Duo is bedoeld voor twee mensen die beide staan ingeschreven op hetzelfde adres. Het nieuwe Duo-abonnement kost 12,99 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoeveel apparaten op 1 Spotify account?

Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden. Hoe checkt Spotify Family? Voor de adrescontrole gaat de streamingdienst Google Maps gebruiken. Zodra je een Family-abonnement afsluit worden alle leden gevraagd hun adres in te vullen, of hun locatiegegevens te delen met Spotify.

Daarvan, kan je een spotify family account delen met vrienden?

Ja, je kunt een Spotify-familieaccount delen met vrienden. Je kunt maximaal 5 mensen toevoegen aan je familieaccount, en elke persoon krijgt een eigen account met eigen inloggegevens. Hoe zet ik Spotify Premium om naar Family? Er zijn een paar stappen die je moet volgen om je Spotify Premium account om te zetten naar een Family account:
1. Log in op je Spotify-account en ga naar de pagina 'Account'.
2. Scroll naar beneden naar het onderdeel 'Abonnement' en klik op de knop 'Wijzigen' naast je abonnementstype.
3. Selecteer 'Familie' in de lijst met abonnementsvormen.
4. Voer uw factuurgegevens in en klik op de knop 'Abonneren'.
5. Klaar! Je hebt je Spotify Premium-account met succes omgezet naar een gezinsaccount.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Wat kost Spotify 2 personen?

1 maand gratis, daarna €12,99 per maand. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Vervolgens, hoe nodig je iemand uit voor spotify duo? De beheerder van het abonnement kan op de Duo-pagina familieleden uitnodigen of verwijderen.

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Selecteer Spotify Premium Duo in het menu aan de linkerkant.
  3. Selecteer onder Personen met dit abonnement de optie om iemand uit te nodigen of te verwijderen.

Hoeveel kost Spotify voor een jaar?

Spotify Premium: 9,99 euro per maand

Als je in je eentje Spotify Premium wil gebruiken, kun je het individuele abonnement afsluiten. Voor dit abonnement betaal je 9,99 euro per maand.
Kan geen apparaat selecteren in Spotify? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen apparaat kunt selecteren in Spotify:
- Controleer of het apparaat dat je probeert te selecteren verbonden is met hetzelfde WiFi-netwerk als je Spotify-app.
- Als je Spotify Connect gebruikt, controleer dan of je bent ingelogd op hetzelfde Spotify-account op zowel je app als je apparaat.
Controleer of je apparaat compatibel is met Spotify Connect.
Probeer je apparaat opnieuw op te starten.
Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan de Spotify-app opnieuw te installeren.

Welke apparaten ingelogd Spotify?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de individuele gebruiker en welke apparaten hij/zij heeft aangemeld bij zijn/haar Spotify-account. Enkele van de meest voorkomende apparaten waarmee mensen toegang hebben tot Spotify zijn smartphones, tablets, laptops en desktop computers.

Door Suzie Scheerer

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten Spotify duo? :: Hoe gaat je filmpje viral?
Handige links