Huis > H > Hoe Moet Je Een Deel Selecteren?

Hoe moet je een deel selecteren?

Als u een object wilt selecteren, klikt of tikt u wanneer de aanwijzer verandert in een selectiepijl. terwijl u een object verplaatst. Als u meerdere objecten wilt selecteren, houdt u CTRL ingedrukt terwijl u op de gewenste objecten klikt of tikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe selecteer ik bestanden?

U kunt meerdere bestanden of mappen selecteren in de beeldweergavezone of de Filmstrip door te klikken op de muisknop. Hou de toets “Ctrl” ingedrukt (of de toets “Command” in Mac OS) en klik op de bestanden of mappen. Alle bestanden en mappen die u hebt aangeklikt, zijn geselecteerd. Hoe switchen tussen 2 beeldschermen? Windows toets + Shift + pijltje links / rechts

Heb je twee monitoren, dan maakt het niet uit of je naar links of rechts wisselt. In de praktijk wissel je dan gewoon van actieve monitor. Deze sneltoetsen zijn niet alleen voor mensen met meerdere schermen nuttig. Hiermee verplaats je het actieve programma over je scherm.

Dit in overweging nemend, wat is de plaktoets?

De plaktoets is een toets op een computertoetsenbord die wordt gebruikt om tekst of andere gegevens te plakken die uit een andere bron zijn gekopieerd. De plaktoets is meestal toegewezen aan de toetsen Control+V of Command+V. Wanneer u op de plaktoets drukt, wordt de tekst of de gegevens die u hebt gekopieerd in het huidige document of bestand ingevoegd op de plaats van de cursor. Bovendien, hoe vergrendel je je computer heel snel 1 punt? Er zijn een paar manieren om je computer snel te vergrendelen:
1. Gebruik de sneltoets Windows + L. Hiermee wordt uw computer onmiddellijk vergrendeld.
2. Klik op de Start-knop en vervolgens op het power-pictogram. Vanaf hier kunt u op de optie "Vergrendelen" klikken.
3. Als u een wachtwoord hebt ingesteld, kunt u gewoon op de Enter-toets drukken als daarom wordt gevraagd. Dit zal uw computer vergrendelen.
4. U kunt ook een schermbeveiliging van derden gebruiken die een ingebouwde vergrendelingsfunctie heeft. Deze kan worden ingesteld om uw computer na een bepaalde tijd automatisch te vergrendelen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Waarom kan ik geen apenstaartje meer typen?

De oplossing is dan ook simpel: druk weer op Ctrl+Shift en je toetsenbord werkt weer zoals je gewend bent. Wat is de sneltoets voor apestaartje? Op een laptop met een numeriek toetsenbord, toetsencombinatie Ctrl + Alt + 2, of Alt + 64. Op een Engels toetsenbord voor de United States, toetsencombinatie Shift + 2. Op een Engels toetsenbord voor de UK, toetsencombinatie Shift + `.

Bovendien, hoe krijg ik weer een normaal toetsenbord?

Instelling toetsenbord wisselen: de snelste oplossing

Als je toetsenbordinstellingen (per ongeluk) zijn veranderd, kun je deze met een handige toetsencombintie weer terugzetten. Druk op CTRL+SHIFT en het toetsenbord gebruikt weer de oude instelling.
Vervolgens, hoe maak je een sneltoets in word? Om een sneltoets in Word aan te maken, ga je naar het tabblad Invoegen en klik je op Symbool. In het Symboolvak kies je het symbool dat je wilt toewijzen aan de sneltoets. Klik vervolgens op Toewijzen aan en kies een toetscombinatie. Klik op Toevoegen en dan op Sluiten.

Bovendien, wat is de sneltoets voor doorhalen?

De sneltoets voor doorhalen is 'Shift + Alt + 5'.

Door Hunsinger Filby

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer je tekst? :: Hoe Download ik foto's van iCloud naar pc?
Handige links