Huis > H > Hoe Kan Je Een Mail Automatisch Doorsturen?

Hoe kan je een mail automatisch doorsturen?

Automatisch doorsturen inschakelen

  1. Open Gmail op je computer via het account waarvandaan je de berichten wilt doorsturen.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP.
  4. Klik in het gedeelte Doorsturen op Een doorstuuradres toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook?

Hoeveel e-mails mag ik tegelijkertijd versturen? Op het versturen van berichten is een limiet ingesteld om misbruik te voorkomen. Dit noemen we een "rate limit". De rate limit is: - 5 connecties per minuut en/of, - 20 berichten per minuut en/of, - 5 connecties gelijktijdig en/of, - 1000 ontvangers per bericht. Hoe kan ik een mail doorsturen in Outlook? Selecteer E-mail > Doorsturen. Opmerking: Als tweestapsverificatie is ingeschakeld, wordt u opnieuw gevraagd uw identiteit te verifiëren. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u doorsturen wilt inschakelen, selecteert u Doorsturen inschakelen,voert u het e-mailadres voor doorsturen in en selecteert u Opslaan.

Bovendien, hoeveel mails kan ik tegelijk versturen met gmail?

Er is geen vaste limiet op het aantal e-mails dat u in één keer kunt versturen met Gmail. Gmail heeft echter wel een dagelijkse verzendlimiet van 500 e-mails. Dit betekent dat u slechts 500 e-mails in een periode van 24 uur kunt versturen. Als u meer dan 500 e-mails op een dag moet versturen, kunt u uw e-mails opsplitsen in meerdere batches. Dit in overweging nemend, waarom kan ik geen mail doorsturen? Er zijn een paar redenen waarom u geen mail kunt doorsturen. Eén reden kan zijn dat uw mailserver niet is geconfigureerd om doorsturen toe te staan. Een andere reden kan zijn dat de mail die u probeert door te sturen door uw mailserver als spam wordt aangemerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Hoe mails automatisch in mappen plaatsen Outlook?

Klik met de rechtermuisknop op een bericht in uw postvak of in een ander e-mailmap en selecteer regels. Selecteer een van de opties. Outlook stelt automatisch voor om een regel te maken op basis van de afzender en de geadresseerden. Als u wilt meer opties wilt zien, selecteert u de Regel maken. Hoe forward je een mail? Optie 1: forwarding instellen bij het aanleggen van een nieuw postvak. Bij het aanmaken van een nieuw postvak kan je direct instellen of je wilt dat binnenkomende e-mails automatisch worden doorgestuurd. Hiervoor hoef je alleen onder het kopje Forwarding (filter) instellen het doeladres op te geven.

Hoe voeg je een mail toe als bijlage?

Een e-mail doorsturen als bijlage

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.
Hoe maak je een mailinglijst in Outlook? Er zijn twee manieren om een mailinglijst te maken in Outlook:
1. Selecteer in de Contacten-weergave de contacten die u aan de mailinglijst wilt toevoegen. Klik vervolgens op de knop "Nieuwe Contactgroep" in het tabblad "Home". Dit opent het venster "Nieuwe contactgroep maken". Geef uw mailinglijst een naam en klik op "OK".
2. Klik in de Mail-weergave op de knop "Nieuw" in het tabblad "Home". Dit opent een nieuw berichtvenster. Klik op de knop "Aan" en vervolgens op de knop "Leden selecteren" in het gedeelte "Ontvangers toevoegen". Dit opent het venster "Leden selecteren". Klik op de optie "Van contacten" en selecteer vervolgens de contacten die u aan de mailinglijst wilt toevoegen. Klik op "OK".

Bovendien, hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met outlook?

In Outlook kunt u meerdere e-mails tegelijk selecteren door de CTRL-toets ingedrukt te houden terwijl u klikt op elke e-mail die u wilt selecteren. Zodra u de e-mails hebt geselecteerd die u wilt doorsturen, klikt u op de knop Doorsturen bovenaan het scherm.

Door Pattison

Vergelijkbare artikelen

Hoe meerdere e-mailadressen in Outlook? :: Hoeveel is 8 Ohm?
Handige links