Huis > H > Hoe Spotify Account Toevoegen Aan Sonos?

Hoe Spotify account toevoegen aan Sonos?

Let op: bij de meeste streamingdiensten kun je alleen naar Sonos speakers streamen met een betaald of premium account.

  1. Stap 1: open de Sonos app.
  2. Stap 2: open de instellingen.
  3. Stap 3: tik op Muziekservices toevoegen.
  4. Stap 4: kies je streamingdienst.
  5. Stap 5: Streamingdienst toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe werkt een Spotify Family account?

Elk gezinslid dat wordt uitgenodigd voor Premium Family krijgt een eigen Premium-account. Jullie kunnen dus allemaal je eigen muziek afspelen, wanneer jullie maar willen. Jullie hebben elkaars inloggegevens niet nodig en hoeven niet af te spreken wie Spotify wanneer gebruikt. Dienovereenkomstig, waarom kan ik spotify niet afspelen op sonos? Wat je in dit geval als eerst even kan proberen is het opnieuw autoriseren van Spotify in de Sonos app. Verder ben ik ook erg benieuwd hoe thuis je netwerk er uitziet, het stoppen van de muziek kan ook gevolg zijn van het netwerk wat niet correct ingesteld is op Sonos.

Je kunt ook vragen kan geen apparaat selecteren in spotify?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen apparaat kunt selecteren in Spotify. Eén reden kan zijn dat je niet bent ingelogd op het juiste Spotify-account op het apparaat dat je probeert te gebruiken. Een andere reden kan zijn dat de Spotify app niet up-to-date is op het apparaat dat je probeert te gebruiken. Je kunt in de App Store of Google Play Store controleren of er updates zijn. Controleer ten slotte of het apparaat dat je probeert te gebruiken compatibel is met Spotify. Op de website van Spotify vind je een lijst met compatibele apparaten. Hoe kan Spotify gratis zijn? Spotify is een streaming muziekdienst die on-demand luisteren naar meer dan 50 miljoen nummers biedt. Het is gratis te gebruiken met advertenties, of gebruikers kunnen upgraden naar Spotify Premium voor reclamevrij luisteren, audio van hogere kwaliteit en offline luisteren.
Spotify verdient zijn geld via twee belangrijke bronnen: advertenties en abonnementen. Gratis gebruikers luisteren naar muziek met advertenties, en deze advertenties genereren inkomsten voor Spotify. Premium gebruikers betalen een maandelijks abonnement, en ook deze inkomsten gaan naar Spotify. Daarnaast genereert Spotify ook inkomsten uit samenwerkingsverbanden met platenmaatschappijen en muziekuitgevers.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik muziek op mijn sonos?

Via je draadloze wifi netwerk stuur je gemakkelijk muziek van een apparaat naar de Sonos speaker. Het maakt niet uit of de nummers op je smartphone, tablet, computer of NAS staan. Zolang ze maar met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Open de Sonos app en blader door al je opgeslagen muziek. Hoe verbind je met Sonos? Stappenplan voor het aansluiten van je Sonos speaker

  1. Zet de speaker aan.
  2. Download de app van Sonos.
  3. Kies voor Standaard of BOOST installatie.
  4. Creëer een tijdelijk netwerk.
  5. Selecteer de Sonos speaker op je apparaat.
  6. Geef de Sonos speaker een (locatie) naam.
  7. Voeg extra Sonos speakers toe.
  8. Zet op je apparaat je muziekbestand aan.

En nog een vraag, hoe reset je een sonos speaker?

Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen. Wat dit betreft, kun je met spotify family tegelijk luisteren? Van wat ik kan vertellen, laat Spotify family toe dat maximaal 6 personen hun eigen Spotify-account gekoppeld hebben aan één familieaccount. Dit betekent dat elke persoon zijn eigen account en login zou hebben, en zijn eigen muziekvoorkeuren, afspeellijsten, enzovoort. Ik denk niet dat er een manier zou zijn om als gezin tegelijkertijd naar Spotify te luisteren, tenzij iedereen inlogt op zijn eigen account en tegelijkertijd hetzelfde nummer afspeelt.

Dus, kun je spotify family delen met vrienden?

Ja, je kunt je Spotify Family-abonnement delen met maximaal 5 andere mensen. Hiervoor moet je ze toevoegen als gezinsleden in je Spotify-instellingen. Zodra je dit hebt gedaan, kunnen ze inloggen op hun eigen Spotify-account en naar muziek van het gezinsabonnement luisteren.

Door Trina

Vergelijkbare artikelen

Hoe Spotify Family uitnodiging accepteren? :: Hoeveel kilometer heb ik gewandeld?
Handige links