Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Geschiedenis Op Een Macbook?

Hoe verwijder je je geschiedenis op een macbook?

Het geschiedenisoverzicht in Safari op de Mac wissen

  1. Kies in de app Safari op de Mac 'Geschiedenis' > 'Wis geschiedenis' en klik vervolgens op het venstermenu.
  2. Geef aan tot wanneer je je geschiedenis wilt wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Je kunt ook vragen waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Waar vind ik geschiedenis? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Je kunt ook vragen waar wordt de internet historie bewaard?

Internetgeschiedenis wordt meestal bewaard op de lokale computer van de gebruiker in het geschiedenisbestand van een webbrowser. Het geschiedenisbestand slaat informatie op over de websites die de gebruiker heeft bezocht, en deze informatie kan worden gebruikt om een lijst van recent bezochte websites te genereren, of een lijst van websites die de gebruiker het vaakst heeft bezocht. Kan geen zoekmachines verwijderen? Als u Chrome gebruikt en u kunt een zoekmachine die u hebt toegevoegd niet verwijderen, is het mogelijk dat de zoekmachine is ingesteld als uw standaard. Om uw standaard zoekmachine te wijzigen:
1. Open Chrome op uw computer.
2. Klik rechtsboven op Meer.
3. Klik op Instellingen.
4. Klik onder "Zoekmachine" op de zoekmachine die u als standaard wilt instellen.
5. Klik rechts van de zoekmachine op Meer.
6. Zorg dat het vakje naast "Standaard maken" is aangevinkt.
7. Start Chrome opnieuw op.
Als de bovenstaande stappen niet werken, is het mogelijk dat de zoekmachine door een beleid als standaard is ingesteld. Als u Chrome op uw werk of op school gebruikt, kan uw beheerder een beleid instellen voor de standaardzoekmachine dat u niet kunt wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

En nog een vraag, hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard?

Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant. Hoe geschiedenis uitzetten? Doe dan het volgende:

  1. Ga naar www.google.nl/history.
  2. Log in met uw Google-account als u nog niet ingelogd bent.
  3. Klik links op Activiteitsopties.
  4. Klik onder 'Web- en app-activiteit' op de knop Uitzetten om het bijhouden uit te zetten.
  5. Klik op Onderbreken > OK.

Men kan zich ook afvragen: hoe open je gesloten tabbladen?

Snel tabblad terughalen

Er is een snelle optie die in Chrome, Firefox, Edge en Safari werkt! Gebruik daarvoor een toetsencombinatie. Bij Chrome, Firefox en Edge is dat Ctrl+Shift+T. Bij Safari is er geen ctrl-toets, maar wel een Cmd-toets. Daar geldt dus Cmd+Shift+T.
En nog een vraag, hoe kun je bestanden verwijderen? Er zijn een paar manieren om bestanden te verwijderen:
1. Gebruik de opdracht rm. Om bijvoorbeeld een bestand met de naam 'file1.txt' te verwijderen, typt u 'rm file1.txt' op de opdrachtprompt.
2. Gebruik de opdracht del. Om bijvoorbeeld een bestand met de naam 'file1.txt' te verwijderen, typt u bij de opdrachtprompt 'del file1.txt'.
3. Gebruik een bestandsbeheerder zoals Windows Verkenner of Finder op een Mac. Zoek het bestand dat u wilt verwijderen en verwijder het door op de delete-toets te drukken, of door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en 'delete' te kiezen uit het contextmenu.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je google geschiedenis op iphone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan verschillen afhankelijk van welke iOS-versie je gebruikt. In het algemeen kunt u echter uw Google-geschiedenis op uw iPhone wissen door naar de app Instellingen te gaan, Safari te selecteren en vervolgens op Geschiedenis en websitegegevens wissen te tikken.

Door Yancy Wanser

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste browser 2021? :: Hoe verwijder je meest bezochte websites?
Handige links