Huis > H > Hoe Stel Ik Whatsapp Meldingsgeluid In?

Hoe stel ik WhatsApp Meldingsgeluid in?

Stel zo op een Android-toestel een persoonlijk geluidje in voor belangrijke contacten:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op een gesprek.
  4. Tik bovenin op de naam van de contactpersoon.
  5. Tik op Aangepaste meldingen.
  6. Zet een vinkje achter Aangepaste meldingen.
  7. Tik onder 'Berichten' op Meldingsgeluid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Wat is een stille melding in WhatsApp?

Een ideale manier om je hierbij te helpen zit al in WhatsApp: stille meldingen. Zodra je deze functie activeert, krijg je niet langer een melding wanneer iemand je een appje stuurt. In plaats daarvan moet je WhatsApp zelf openen. Je kunt ook vragen hoe zet ik het geluid van de app harder? harder

Uw meldingsgeluiden wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen Geavanceerd. Standaard meldingsgeluid.
  3. Kies een geluid.
  4. Tik op Opslaan.

Hoe zet ik het geluid van mijn toetsenbord uit?

Er zijn een paar manieren om het geluid van uw toetsenbord uit te schakelen. De eerste is om het geluidspictogram op uw toetsenbord te vinden en op de mute-knop te drukken. De tweede is om naar de geluidsinstellingen van uw computer te gaan en het geluid van het toetsenbord uit te schakelen. De derde is om het toetsenbord los te koppelen van de computer. Wat dit betreft, hoe zet ik geluid uit op samsung? Er zijn een paar manieren waarop u het geluid op uw Samsung-apparaat kunt uitschakelen. Een manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de geluidsinstellingen te vinden. Hier kunt u het geluid volledig uitschakelen of het volume naar wens aanpassen. Een andere manier om het geluid op je Samsung toestel uit te zetten is door simpelweg op de volume omlaag knop te drukken totdat het geluid uit is.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Waarom krijg ik geen geluid bij melding WhatsApp?

Android 8.0 en hoger:

Ga naar Instellingen > Apps. Tik nu op Whatsapp. Kies Meldingen. Schakel Meldingen toestaan in (schakelaar is blauw).
Daarvan, wat moet je doen als je geluid het niet doet samsung? Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel.

Dienovereenkomstig, waarom geen pop up melding whatsapp?

Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen. Hoe weet je of iemand je heeft gedempt op WhatsApp? Als je bent gemuted op WhatsApp, kun je niet zien wanneer de persoon door wie je bent gemuted online is en worden je berichten niet afgeleverd bij de persoon door wie je bent gemuted.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als je iemand dempt in whatsapp?

Als je iemand in WhatsApp dempt, ontvang je geen berichten meer. Je ontvangt hun berichten nog steeds, maar je krijgt er geen melding van.

Door Holcomb Duris

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik stille meldingen? :: Wat zijn meldingen?
Handige links