Huis > W > Wie Is De Vader Van Melanie Jonk?

Wie is de vader van Melanie Jonk?

De moeder van Mell is de dochter van een levende legende in Volendam, Piet Veerman, zanger van The Cats. Binnen zit haar vader Erik Jonk, eigenaar van een viszaak. Precies, naamgenoot van de Metro-man.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar woont de vader van Paul de Leeuw?

Paul's vader kwam uit Polen. Hij lag in het ziekenhuis nadat hij zijn heup had gebroken. Het is niet bekend waaraan hij gestorven is. Een echt kasteel is eigendom van Paul's vader.

Hoe oud is MELL?

Biografie. Ton Dijkman en Nico Brandsen vormden samen het producersduo Vintage Future. In 2015 werd Melanie Jonk geïntroduceerd, waarna op 18 augustus 2015 de band Mell & Vintage Future werd opgericht. Daarvan, hoe oud is mel jonk? MELL, zangeres en muzikante, wordt geboren op 15 oktober 1993 als Melanie Jonk. Op 10-jarige leeftijd neemt ze haar eerste gitaarlessen.

Daarvan, wie is mell?

Er is geen duidelijk antwoord op deze vraag. Trouwens, welke zangers komen uit volendam? Er zijn veel zangers uit Volendam, waaronder Jan Smit, Nick & Simon, en Trijntje Oosterhuis.

Gerelateerde artikelen

Hoe ontstaat Darth Vader?

Darth Vader zat in de Star Wars films. Hij werd getransformeerd in een superheld vanwege de brandwonden die hij opliep tijdens het gevecht op Mustafar.

Wie is Mel uit Volendam?

Zangeres Mell (Melanie Jonk) komt uit Volendam en is de kleindochter van zanger Piet Veerman. De mannen van de 3JS ontdekken op haar 15e haar talent. Tijdens de theatertour van de 3JS verzorgde zij een aantal keren het voorprogramma. Wie komen er allemaal uit Volendam? Geboren in Volendam – Beroemde Volendammers

  • Jan Dulles. zanger van 3JS.
  • Wim Jonk. voetballer, middenvelder, voetbalcoach.
  • Jan Keizer. voetbalscheidsrechter.
  • Jan Keizer. zanger.
  • Simon Keizer. zanger en songwriter.
  • Keje Molenaar. voetballer en advocaat.
  • Anny Schilder. zangeres.
  • Nick Schilder. zanger, gitarist, songwriter.

Welke band komt uit Volendam?

'Meejuien' met The Cats, TROS

Volendam is nog steeds een voedingsbodem voor bekende bands. Zoals we nu Jan Smit en Nick en Simon hebben treden in de jaren zestig en zeventig bandjes op als BZN, The Fools, Maddog, Jen Rog en Left Side.
Dienovereenkomstig, wie is de rijkste volendammer? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het moeilijk is rijkdom te kwantificeren. Men is het er echter over eens dat de rijkste volendammer waarschijnlijk iemand is die een grote hoeveelheid onroerend goed bezit of een hoog inkomen heeft.

Wie is familie van wie in Volendam?

Volendam is een stad in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan het IJsselmeer, een meer dat vroeger deel uitmaakte van de Zuiderzee. Volendam is een populaire toeristische bestemming vanwege de schilderachtige omgeving en de traditionele Nederlandse architectuur. De stad staat ook bekend om zijn traditionele kleding en muziek.

Door Ulani Horiuchi

Vergelijkbare artikelen

Wat is er zo bijzonder aan Volendam? :: Hoe kan je geluiden downloaden?
Handige links