Huis > H > Hoe Kom Ik Bij Messenger Op Facebook?

Hoe kom ik bij Messenger op Facebook?

Nadat je Messenger hebt geïnstalleerd, zijn al je chatberichten en contacten beschikbaar in de app. Als je je chatberichten wilt bekijken op de Facebook-website, open je hiervoor een webbrowser op je computer of telefoon en ga je naar www.facebook.com. De app downloaden: Je kunt Messenger nu downloaden via Google Play.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Dienovereenkomstig, is messenger-app gratis?

Blijf altijd in contact met onze gratis* alles-in-een communicatieapp met onbeperkte functies voor sms-berichten, spraakoproepen, videogesprekken en groepschats met video. Synchroniseer eenvoudig je chatberichten en contacten met je Android-telefoon en blijf overal met iedereen in contact. Hoe vind ik een chatgesprek terug? Hoe vind of zoek ik een gesprek in Messenger?

  1. Tik bovenaan op Zoeken.
  2. Zoek naar een persoon, bedrijf, service, plaats, telefoonnummer of tekst voor een bepaald gesprek.
  3. Tik op de persoon, het bedrijf, de service of de plaats om het gesprek te openen.

Wat dit betreft, kan de politie gewiste messenger berichten terughalen?

De politie kan proberen verwijderde messengerberichten te herstellen, maar dat lukt niet altijd. Als de telefoon niet is beschadigd en de berichten niet zijn overschreven, is de kans groot dat ze kunnen worden teruggehaald. Maar als de telefoon beschadigd is of de berichten werden overschreven, is het veel minder waarschijnlijk dat de politie de berichten kan terughalen. Hoe lang worden Messenger berichten bewaard? Messenger-berichten worden opgeslagen totdat het gesprek wordt verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Mensen vragen ook: hoe kan je zien of iemand je geblokkeerd heeft op messenger?

Als je de profielfoto en de naam echter wel kunt zien bovenaan het gesprek en je ziet de tekst 'Deze inhoud is nu niet beschikbaar' op het Facebookprofiel van de persoon, dan heeft de persoon je geblokkeerd op Facebook en dus ook op Facebook Messenger. Hoe lang duurt een blokkade op Messenger? Deze blokkering is slechts tijdelijk. Je kunt nog wel via de Facebook-app of www.facebook.com contact maken met je bevestigde vrienden terwijl je account deze blokkering heeft door opmerkingen bij berichten te plaatsen, berichten te plaatsen op je profiel of andere Facebook-functies te gebruiken.

Trouwens, wat is er veranderd in messenger?

Wat is er veranderd? De nieuwe regels veranderen hoe jij berichten kan versturen naar mensen en hebben alleen betrekking op promotionele berichten. Promotionele berichten zijn berichten die je verstuurt naar je publiek om bijvoorbeeld je product, website of blog te promoten. Hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen, afhankelijk van het soort instellingen dat u zoekt.
Als u op zoek bent naar algemene instellingen (zoals de instellingen voor helderheid, volume en Wi-Fi), kunt u deze meestal vinden door de schaduw van meldingen boven aan het scherm naar beneden te trekken. Er verschijnt dan een knop of pictogram waarop u kunt tikken om het instellingenmenu te openen.
Als u meer specifieke instellingen zoekt (zoals die voor uw apps, meldingen of batterij), vindt u die meestal in het hoofdinstellingenmenu. Dit kun je openen door de app-lade te openen en op de app "Instellingen" te tikken, of door het instellingenpictogram in het meldingenvenster te vinden en erop te tikken.

Dienovereenkomstig, kan iemand anders jouw messenger berichten lezen?

Nee, alleen u en de persoon met wie u communiceert kunnen uw messenger-berichten lezen.

Door Hesky Hinnen

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je gelezen uit op Messenger? :: Wat gebeurt er als je je Facebook-account verwijderd?
Handige links