Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Een Gesprek Verwijdert Op Messenger?

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap 'Je hebt een chatbericht verwijderd', dit kan iedereen zien in de chat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Je kunt ook vragen hoe kom ik in het archief van messenger?

Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik op Gearchiveerde chats. Tik bovenaan in Chats op Zoeken. Men kan zich ook afvragen: hoelang blijft een bericht staan op messenger? Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen.

Dienovereenkomstig, kan politie facebook achterhalen?

Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van het land waarin de politie opereert. In sommige landen kan de politie een bevelschrift krijgen om de servers van Facebook te doorzoeken op specifieke informatie. In andere landen heeft de politie deze bevoegdheid misschien niet. Hoe verborgen berichten Messenger weergeven? Er is momenteel geen manier om verborgen berichten in Messenger weer te geven.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen. Mensen vragen ook: hoe kan ik een persoon uit messenger verwijderen? Via dit stappenplan kun je iemand van Messenger verwijderen:

  1. Open Messenger;
  2. klik op het profielplaatje van de persoon die je wilt blokkeren;
  3. klik dan weer op het profielplaatje van die persoon;
  4. scroll naar beneden en kies de optie 'Blokkeren';

Hoe kan ik gesprekken in Messenger verwijderen?



Messenger berichten verwijderen

  1. Tik op het bericht dat je wil verwijderen.
  2. Zorg dat je het bericht iets langer ingedrukt houdt.
  3. Er verschijnt een pop-up met de optie verwijderen.
  4. Selecteer verwijderen óf verwijder voor iedereen.
Dus, waar vind ik mijn gearchiveerde chats? Het eerste wat je moet doen is WhatsApp openen en op het tabblad Chat tikken. Vanaf hier tik je op de menuknop (drie puntjes) in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer je "Gearchiveerde chats". Hierdoor verschijnt een lijst met alle gearchiveerde chats. Om een chat te bekijken, tikt u erop.

Wat betekent een grijs vinkje bij Messenger?

Een grijs vinkje in Messenger betekent dat uw bericht is verzonden maar nog niet is afgeleverd bij de ontvanger.

Door Dikmen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verdwijnende modus Messenger uitschakelen? :: Waarom kan ik Messenger niet openen?
Handige links