Huis > H > Hoe Verwijder Ik Oude Berichten In Messenger?

Hoe verwijder ik oude berichten in Messenger?

Als je de app toch wilt blijven gebruiken, maar wel bepaalde berichten wilt verwijderen, is dat snel gedaan:

  1. Open Facebook Messenger en ga naar het bericht dat je wilt verwijderen.
  2. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt.
  3. Kies voor Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een oude Nintendo waarde?

Het hangt er vanaf hoeveel spellen er in zitten. Meestal doen ze het goed. Je zult maar 50.000 krijgen voor een meer dan complete set.

Hoe verwijder je alle gesprekken op Messenger?

Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop. Hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen? Facebook Messenger berichten definitief verwijderen

  1. Open een gesprek in FB Messenger.
  2. Leg je vinger op het bericht dat je wilt wissen.
  3. Kies in het pop-up menu voor 'meer'
  4. Tik op 'Verwijderen'
  5. Kies voor 'Verwijder voor iedereen'

Vervolgens, waarom kan ik geen messenger bericht verwijderen?

Messenger-berichten kunnen niet worden verwijderd omdat ze op de server worden opgeslagen. Zodra een bericht is verzonden, wordt het opgeslagen op de server en kan het niet worden verwijderd. De enige manier om een bericht te verwijderen is om het hele gesprek te verwijderen. Hoe lang worden Messenger berichten bewaard? Facebook Messenger-berichten worden opgeslagen totdat de gebruiker ze verwijdert. Als een gebruiker berichtenverzoeken heeft ingeschakeld, worden berichten van mensen die geen vrienden zijn ook opgeslagen totdat de gebruiker het verzoek accepteert of afwijst.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn oude videobanden waard?

Wie ze zorgvuldig bewaarde, heeft misschien geluk. Een nog afspeelbare tape van een Disneyfilm werd op eBay verkocht voor 14.300 euro.

Waarom blijft er een 1 staan bij Messenger?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats? Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Let op: Het verwijderen van een gesprek kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Let erop, dat bij het verwijderen van een gesprek in jouw inbox, het bericht of het gesprek niet uit de inbox van jouw vriend/vriendin wordt verwijderd. Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een chat op whatsapp? Om een chat in WhatsApp te verwijderen, moet je eerst de chat openen. Zodra de chat geopend is, moet je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm tikken. Er verschijnt dan een menu met de optie "chat verwijderen". Tik op deze optie en bevestig vervolgens dat je de chat wilt verwijderen.

Wat gebeurt er als je chat wist?

Als u een chat verwijdert, wordt deze permanent van uw apparaat verwijderd. Als u een back-up van uw chatgeschiedenis hebt gemaakt, kunt u deze mogelijk herstellen.

Door Zaneski

Vergelijkbare artikelen

Wat ziet de ander als je hem blokkeert op Messenger? :: Hoe kom ik in het archief van Messenger?
Handige links