Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Chat Op Messenger?

Hoe verwijder ik een chat op Messenger?

Zo verwijder je Messenger-berichten

  1. Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt;
  2. Tik op 'Verwijderen';
  3. Selecteer vervolgens de optie 'Verwijder voor iedereen' en druk nogmaals op 'Verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap 'Je hebt een chatbericht verwijderd', dit kan iedereen zien in de chat. En nog een vraag, kan je een bericht in messenger verwijderen? Je kan een verzonden bericht verbergen door erop te klikken en dan verwijderen aan te geven. Vervolgens krijg je de optie om het bericht enkel voor jezelf te verwijderen of voor iedereen. De ontvanger krijgt wel nog de melding dat het bericht is ingetrokken, aldus Facebook.

Wat dit betreft, hoelang blijft een bericht staan op messenger?

Vanaf december 2017 bewaart Facebook Messenger je berichten totdat je ze verwijdert. Hoe verwijder ik alle Messenger berichten in 1 keer? Klik in de Facebook Messenger-app op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek. Scroll naar beneden naar de sectie Berichten en klik op de optie Berichtverzoeken. Vanaf hier kun je alle berichten in één keer verwijderen door op de knop Alle berichten verwijderen te klikken, of je kunt berichten afzonderlijk verwijderen door op het prullenbakpictogram naast elk bericht te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Bovendien, wat is het verschil tussen wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen. Hoe iemand niet meer negeren op Messenger? Ontdek hoe je in plaats daarvan iemand kunt beperken in Messenger. Zoek het gesprek dat je hebt genegeerd en open het gesprek. Selecteer onderaan de chat Verplaatsen naar lijst met chats. Het gesprek wordt weer teruggezet in je lijst met chats.

Hoe Messenger opnieuw installeren?

Open de Play Store en zoek naar Messenger. Klik op Facebook Messenger in de lijst met resultaten. Klik op Verwijderen en daarna op OK om te app te verwijderen. Klik op Installeren om de app opnieuw te downloaden. Wat is archiveren in Messenger? Als je een gesprek in Messenger archiveert, wordt het verplaatst naar je map Gearchiveerde chats en krijgt het een nieuw label waarop staat dat het gearchiveerd is. Je kunt je gearchiveerde chats vinden door op het tabblad Meer onderaan je scherm te tikken en vervolgens op Gearchiveerd.

Kan verzending van chatbericht niet ongedaan maken?

Als u een chatbericht hebt verzonden en u realiseert zich dat u een fout hebt gemaakt of u wilt terugnemen wat u hebt gezegd, kunt u het verzenden van het bericht niet ongedaan maken. Zodra je op verzenden drukt, is het bericht verzonden en kun je het niet meer terugnemen. Daarom is het belangrijk voorzichtig te zijn met het verzenden van een chatbericht, want je kunt achteraf niet meer van gedachten veranderen.

Door Tessi Yadvir

Vergelijkbare artikelen

Kun je verwijderde berichten op Messenger terughalen? :: Wat ziet de ander als je hem blokkeert op Messenger?
Handige links