Huis > W > Wat Is Mfi Kabel?

Wat is MFI kabel?

MFI staat voor "Made for iPhone/iPad" en is een keurmerk vanuit Apple voor Lightning kabels en andere producten. Apple heeft een testprogramma ontwikkeld dat kabels test op onder andere veiligheid en prestaties. Producten krijgen een MFI certificering als ze goed uit die test komen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is elke HDMI kabel geschikt voor 4K?

Voor 4K zijn alleen versie kabels nodig die de hoge 4K resoluties ondersteunen. Het is mogelijk om 8K af te spelen als uw TV ook hoge resoluties ondersteunt.

Bovendien, waarom originele apple kabel?

Als u een nagemaakt of niet-gecertificeerd Lightning-accessoire gebruikt, kunt u deze problemen ondervinden: Het iOS-apparaat kan beschadigd raken. De kabel kan makkelijk worden beschadigd. Het uiteinde met de connector kan losraken, heet worden of niet goed in het apparaat passen. Waarom gaan Apple opladers zo snel kapot? Oververhit en lang opladen

Deze nepkabels gaan in de regel nog veel minder lang mee en ze kunnen kuren vertonen. Dan krijg je een melding in je scherm als 'deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd en werkt mogelijk niet goed met deze iPhone'.

Wat is de beste iPhone kabel?

De beste iPhone-kabel is de Lightning-kabel. Wat is een goede Lightning kabel? Als het gaat om het vinden van een goede Lightning-kabel, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste wilt u ervoor zorgen dat de kabel is gecertificeerd door Apple. Dit betekent dat het is getest en bevestigd dat het werkt met alle Apple-apparaten. Ten tweede wil je een kabel zoeken die gemaakt is van duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de kabel lang meegaat. Ten slotte wilt u een kabel vinden die de juiste lengte heeft voor uw behoeften. Zo kunt u hem gemakkelijk gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij te kort of te lang is.

Gerelateerde artikelen

Welke kabel voor actieve subwoofer?

Een cinchkabel wordt gebruikt om een actieve subwoofer aan te sluiten op een luidsprekerkabel.

Trouwens, welke usb kabel voor iphone?

Voor een iPhone gebruik je namelijk een oplader met een lightning naar usb aansluiting. Met een lightning kabel kun je ook bijna alle iPod en iPad modellen en AirPods opladen. Waarom zijn iPhone kabels zo duur? De datakabel zit een chipje in, vandaar dat hij duurder is dan een reguliere USB kabel. Dat is alleen voor de lightning kabel. De dock-connector zit die chip niet in, en toch is die kabel ook 19 euro. Dus eigenlijk gewoon een kul-argument.

Hoe kun je zien of het een echte iPhone is?

Serienummer nakijken

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is.
Is kabel voor iPhone betrouwbaar? Ja, de kabel voor iPhone is betrouwbaar. Het is gemaakt met hoogwaardige materialen en ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan.

Daarvan, hoe lang garantie apple oplader?

Apple laders hebben een beperkte garantie van een jaar.

Door Gareth

Vergelijkbare artikelen

Welke kabel voor Apple CarPlay? :: Wat is Azure AD Premium P1?
Handige links