Huis > K > Kan Geen Qr-Code Scannen Microsoft Authenticator?

Kan geen QR-code scannen Microsoft Authenticator?

Als de QR-codelezer de code echter niet kan lezen, kunt u De QR-code niet scannen selecteren en de code en URL handmatig invoeren in de Microsoft Authenticator-app. Zie Handmatig een account toevoegen aan de app voor meer informatie over het handmatig toevoegen van een code.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe ontgrendel ik mijn authenticator?

U kunt App Lock in- of uitschakelen op de Authenticator Instellingen pagina. App Lock is standaard ingeschakeld wanneer u een pincode of biometrische pincode op uw apparaat in stelt. Welke QR-code scannen voor authenticator? Om gebruik te maken van de Google Authenticator-app, dien je op `Overschakelen naar app` te klikken. Selecteer `Android` en klik op `Doorgaan`. Er wordt vervolgens gevraagd om de qr-code die verschijnt in te scannen. Open de Google Authenticator-app op je Android, tik op `Een streepjescode scannen` en scan de code in.

Daarvan, hoe herstel ik mijn google authenticator?

Er zijn een paar manieren om uw Google Authenticator te herstellen. Een manier is om dezelfde telefoon te gebruiken waarmee u de Authenticator oorspronkelijk had ingesteld. U kunt een app zoals Authy of LastPass gebruiken om hierbij te helpen. Een andere manier is om de website van Google Authenticator te gebruiken. Op deze website kunt u uw Google-account toevoegen en vervolgens een nieuwe QR-code genereren. Hoe krijg ik Google Authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon? Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste is om een Android-apparaat te gebruiken waarop Google Authenticator is geïnstalleerd en de optie "Accounts exporteren" in de app te gebruiken. Gebruik vervolgens de optie "Accounts importeren" op uw nieuwe telefoon. U kunt ook een QR-code gebruiken als u die hebt, of u kunt het account handmatig toevoegen met behulp van de geheime sleutel.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Kan Google Authenticator op 2 telefoons?

Het is mogelijk om uw authenticatiecodes op verschillende apparaten te synchroniseren – u kunt het gewoon niet doen met Google Authenticator. Als je de flexibiliteit wilt om al je 2FA-codes op meerdere apparaten te hebben, raden we Authy aan. Kan niet meer inloggen authenticator? Mocht de verificatiecode uit de Google Authenticator app onverhoopt nog steeds niet geaccepteerd worden, dan kan je altijd de juiste code via SMS opvragen. Log hiervoor eerst in via de inlogpagina door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je wordt nu gevraagd om de verificatiecode in te voeren.

Je kunt ook vragen welke verificatie-app voor facebook?

Bij Facebook kun je gebruik maken van tweestapsverificatie, op twee manieren: met een SMS-code of via verificatieapps zoals Google Authenticator, 1Password of iCloud-sleutelhanger. Het gebruik van verificatiecodes met apps is de beste, want hierdoor hoef je je telefoonnummer niet meer bij Facebook achter te laten. Daarvan, welke verificatie-app voor ps4? Er is niet één specifieke verificatie-app voor PS4. Er zijn echter een paar algemene tips die u kunt volgen om te controleren of uw PS4 goed werkt. Controleer eerst of alle kabels goed zijn aangesloten en of de voeding werkt. Start vervolgens uw PS4 op en controleer het beginscherm om te zien of alle pictogrammen aanwezig zijn en goed functioneren. Probeer tot slot een spel te spelen of een bepaalde functie te openen om te zien of deze goed werkt. Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met de Sony-klantenservice voor verdere hulp.

Is Tweestapsverificatie Facebook verplicht?

Tweestapsverificatie is niet verplicht voor Facebook, maar wordt wel sterk aanbevolen. Tweestapsverificatie is een extra beveiligingslaag waarbij u bij het inloggen naast uw wachtwoord een code moet invoeren. Deze code wordt meestal per sms naar uw telefoon gestuurd. Facebook biedt ook andere methoden voor tweestapsverificatie, zoals het gebruik van een beveiligingssleutel of een app.

Door Wycoff Lalata

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt authenticatie app? :: Hoe verander ik mijn administrator account?
Handige links