Huis > H > Hoe Werkt Countif?

Hoe werkt Countif?

Het COUNTIF functie is een statistische functie in Excel die wordt gebruikt om het aantal cellen te tellen dat aan een criterium voldoet. Het ondersteunt logische operatoren (<>, =,> en <), en de jokertekens (? En *) voor gedeeltelijke overeenkomsten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Vervolgens, is niet gelijk aan in excel?

Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen. Hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie? Met de functie ALS. VOORWAARDEN kunt u maximaal 127 verschillende voorwaarden testen.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen een formule en een functie in excel?

Een functie is een vooraf gedefinieerde formule die berekeningen uitvoert met specifieke waarden, argumenten genaamd, die u aan de functie verstrekt. Een formule is een uitdrukking die de waarde van een cel berekent. Functies nemen gewoonlijk argumenten uit aangrenzende cellen, maar ze kunnen ook argumenten nemen uit cellen overal op het werkblad. Welke formules zijn er in Excel? De meest elementaire Excel-formule is de somfunctie, die een bereik van cellen als invoer neemt en de som van die cellen weergeeft. Andere veelgebruikte formules zijn de functies gemiddelde, minimum en maximum. Excel heeft ook veel ingebouwde wiskundige functies, zoals de goniometrische functies, exponentiële functies en logaritmische functies. Daarnaast zijn er een aantal financiële functies, zoals de huidige waarde en toekomstige waarde functies. Excel heeft ook een aantal opzoek- en referentiefuncties, zoals de functies VLOOKUP en HLOOKUP.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Je kunt ook vragen hoe werkt aantal als?

ALS, functie. Gebruik AANTAL. ALS, een van de statistische functies, om het aantal cellen te tellen die voldoen aan een criterium, bijvoorbeeld om te tellen hoe vaak een bepaalde plaats voorkomt in een lijst met klanten. Wat is Counta? Het COUNTA functie geeft het aantal cellen terug dat getal, tekst, foutwaarde of de lege tekst “” bevat (het resultaat van een formule, bijvoorbeeld A2 = 1, met =IF(A2<2,””,”FALSE”) geeft lege tekst terug ""), maar de COUNTA-functie telt niet het aantal lege cellen.

Dus, hoe bereken je het aantal in excel?

U kunt bijvoorbeeld de volgende formule invoeren om het aantal getallen in het bereik A1:A20 te tellen: =AANTAL(A1:A20). Als in dit voorbeeld vijf van de cellen in het bereik getallen bevatten, is het resultaat 5. Is gelijk aan teken in Excel? Ja, het is egale teken in Excel. Het wordt gebruikt om te vergelijken of twee waarden gelijk zijn. Als de waarden gelijk zijn, geeft het TRUE weer. Anders geeft het FALSE weer.

Wat dit betreft, is niet gelijk aan teken?

De "is niet gelijk aan" (-) operator geeft aan of twee waarden niet gelijk zijn aan elkaar. Als de waarden niet gelijk zijn, geeft de operator TRUE terug, anders geeft hij FALSE.

Door Myles Angon

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je kleiner of gelijk aan? :: Hoe kun je zien of iemand WhatsApp heeft?
Handige links