Huis > I > Is Er Een Storing Bij Outlook?

Is er een storing bij Outlook?

Als er problemen zijn met het openen van Outlook.com, kunt u de status van Microsoft Office Online-services bekijken op de servicestatusportal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Waarom doet mijn Outlook het niet?

Start Outlook opnieuw en schakel de invoegtoepassing uit die het probleem veroorzaakte. Start daarna Outlook opnieuw. Zorg dat u het proces van opnieuw starten-uitschakelen-opnieuw starten uitvoert voor elke invoegtoepassing die oorspronkelijk in Outlook is ingeschakeld. Vervolgens, kan niet meer op mijn mail? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Vervolgens, hoe kan ik mijn outlook herstellen?

Aangenomen dat u instructies wilt voor het maken van een back-up en het herstellen van Microsoft Outlook:
Een back-up maken van Outlook:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Ga naar Bestand.
3. Selecteer Openen en exporteren.
4. Selecteer Importeren/Exporteren.
5. Selecteer Exporteren naar een bestand en klik op Volgende.
6. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.pst) en klik op Volgende.
7. Kies de mappen waarvan u een back-up wilt maken. Als u alle mappen wilt exporteren, selecteert u de bovenste map in uw postvak. Klik vervolgens op Inclusief submappen zodat alle submappen ook worden geƫxporteerd.
8. 8. Selecteer een locatie om het back-upbestand op te slaan en klik op Voltooien.
Outlook herstellen:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Ga naar Bestand.
3. Selecteer Openen en exporteren.
4. Selecteer Importeren/Exporteren.
5. Selecteer Importeren uit een ander programma of bestand en klik op Volgende.
6. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.pst) en klik op Volgende.
7. Zoek het back-upbestand dat u wilt gebruiken en klik op Openen.
8. Kies de mappen die u wilt importeren en klik op Voltooien. Mensen vragen ook: hoe komt het dat mijn mails verdwijnen? Als u Gmail, Inbox of een andere e-maildienst gebruikt en u kunt een e-mail niet vinden, zijn er een paar mogelijke redenen waarom deze ontbreekt:
1. Het is per ongeluk verwijderd.
2. Het is gearchiveerd of gemarkeerd als spam.
3. Het is verplaatst naar een andere map.
4. De e-mailservice kan een storing hebben.
5. De e-mail kan van de server zijn verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kom ik in mijn Outlook account?

Om u aan te melden bij Outlook.com, gaat u naar de aanmeldingspagina. U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren. Wis het vakje Aanmelden blijven op de pagina Wachtwoord invoeren. Selecteer Aanmelden om uw wachtwoord in te voeren.

Vervolgens, kan geen verbinding maken met de server outlook?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Dit in overweging nemend, waarom blokkeert outlook? Uw Outlook.com-account is mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteit is gedetecteerd. Een geblokkeerd account is natuurlijk vervelend, maar het is belangrijk dat u wordt beschermd tegen fraude of misbruik. U kunt de blokkering van uw account als volgt opheffen.

Bovendien, waarom blijft mijn mail in postvak uit staan?

Als een bericht in het Postvak UIT blijft staan, is dit meestal omdat het bericht een grote bijlage heeft. Klik op VERZENDEN/ONTVANGEN > Offline werken. Klik in het navigatiedeelvenster op Postvak UIT. Dit in overweging nemend, waarom krijg ik geen mail meer op mijn telefoon? Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen mail ontvangt op uw telefoon. Controleer eerst of uw mail app correct is ingesteld en of u een werkende internetverbinding heeft. Als uw mail app correct is ingesteld en u een werkende internetverbinding heeft, kan het probleem bij uw mailserver liggen. Neem contact op met de beheerder van uw mailserver om het probleem op te lossen.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn account in de mail?

Als u een mobiel apparaat gebruikt, opent u de Gmail-app en meldt u zich aan. Uw account is meestal de eerste in de lijst op het hoofdscherm. Als u een desktop gebruikt, opent u Gmail in uw browser en meldt u zich aan. Uw account zou in de rechterbovenhoek moeten staan, naast uw profielfoto.

Door Gusti

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik de taal in mijn mail? :: Welke Office heeft Outlook?
Handige links