Huis > W > Wat Is Microsoft Office Upload Center?

Wat is Microsoft Office Upload Center?

In Upload Center ziet u Uploads inbehandeling, Onlangs geüploade bestanden en Alle bestanden met cache. Wanneer u het Upload center opent, worden in het standaardscherm alle bestanden weergegeven die momenteel in behandeling zijn om naar de server te worden geüpload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat betekent referenties in cache zijn verlopen?

De Office-documentencache bevat de bestanden die Office gebruikt om ervoor te zorgen dat uw wijzigingen worden opgeslagen in de cloud. Als u Office gebruikt met andere apps in de cloud, synchroniseren de apps soms niet correct voordat u Office sluit. Hierdoor de Office-documentencache worden beschadigd. Hoe zet je OneDrive uit? Open Bestandenverkenner, klik met de rechtermuisknop op OneDrive en klik vervolgens op Eigenschappen. Schakel op het tabblad Algemeen, naast Kenmerken, het vak Verborgen in. Help & instellingen en vervolgens OneDrive afsluiten.

Waarom synchroniseert OneDrive niet?

De meest waarschijnlijke reden dat OneDrive niet synchroniseert is dat de gebruiker zich niet heeft aangemeld met zijn Microsoft-account, of het account dat is gekoppeld aan het OneDrive-account. OneDrive vereist dat gebruikers inloggen met hun Microsoft account om te kunnen synchroniseren. Als de gebruiker niet is ingelogd, zal OneDrive niet synchroniseren. Bovendien, als de gebruiker zich heeft aangemeld met een ander account, zal OneDrive niet synchroniseren. De gebruiker moet inloggen met het account dat gekoppeld is aan zijn OneDrive account om OneDrive te synchroniseren. Hoe kan ik OneDrive synchroniseren? Als u een pc gebruikt, kunt u de OneDrive-desktop-app voor Windows installeren. Zodra deze is geïnstalleerd, meldt u zich aan met de Microsoft-account die u gebruikt voor OneDrive.
De OneDrive app maakt een map aan op uw computer genaamd "OneDrive". Alles wat u in deze map zet, wordt automatisch gesynchroniseerd met uw OneDrive account. U kunt ook specifieke mappen op uw computer synchroniseren met uw OneDrive account.
Open hiervoor de OneDrive desktop app en klik op het "Instellingen" tandwiel icoon. Klik vervolgens op "Mappen kiezen". Selecteer de mappen die u wilt synchroniseren en klik op "OK".
Als u een Mac gebruikt, kunt u het OneDrive programma downloaden uit de Mac App Store. Zodra het is geïnstalleerd, meldt u zich aan met de Microsoft account die u gebruikt voor OneDrive.
De OneDrive app maakt een map aan op je computer genaamd "OneDrive." Alles wat je in deze map zet, wordt automatisch gesynchroniseerd met je OneDrive account. U kunt ook specifieke mappen op uw computer synchroniseren met uw OneDrive account.
Open hiervoor de OneDrive app en klik op het tandwielpictogram "Instellingen". Klik vervolgens op "Mappen kiezen". Selecteer de mappen die u wilt synchroniseren en klik op "OK".

Gerelateerde artikelen

Wat is een Office 365 Personal abonnement?

Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer zijn inbegrepen bij Microsoft Personal365, allemaal in één handig abonnement.

Wat gebeurt er als ik OneDrive verwijder?

OneDrive meldt u dat bestanden niet meer worden gesynchroniseerd en dat lokale bestanden beschikbaar blijven, online bestanden worden verwijderd. Als u wilt doorgaan en snapt dat online bestanden verloren gaan klik op Account ontkoppelen. Hoe synchronisatie OneDrive uitzetten? Synchronisatie stoppen in Windows 10 Pro

Ga naar Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-onderdelen > OneDrive en dubbelklik op Voorkomen dat Onedrive wordt gebruikt voor bestandsopslag. Klik in het venster dat verschijnt op Ingeschakeld en klik op OK. Na enige tijd zal OneDrive ophouden met synchroniseren.

Dit in overweging nemend, wat als mijn onedrive vol is?

Tijdelijke oplossing. Gebruik het hulpprogramma voor het opschonen van schijven (Start > Schijfopruiming in Windows of Optimaliseer de opslag in Mac) om de werkruimte voor OneDrive vrij te maken. Verplaats uw bestanden naar de OneDrive-map. Kan uw OneDrive gegevens niet ophalen? Als u uw OneDrive-gegevens niet kunt ophalen, zijn er een paar mogelijke redenen waarom dit zou kunnen gebeuren. Een mogelijkheid is dat u geen actieve internetverbinding heeft. Een andere mogelijkheid is dat de OneDrive servers down zijn of technische problemen ondervinden.
Als je zeker weet dat je een actieve internetverbinding hebt, is het eerste wat je moet doen de OneDrive synchronisatie client opnieuw opstarten. Soms kan de client vastlopen en een herstart nodig hebben om opnieuw te synchroniseren.
Als het herstarten van de sync-client niet werkt, is het volgende wat u kunt proberen de OneDrive-map te verwijderen en vervolgens uw account opnieuw te synchroniseren. Dit zorgt ervoor dat al uw OneDrive gegevens opnieuw worden gedownload van de servers, wat eventuele problemen kan oplossen die ervoor zorgden dat u uw gegevens niet kon ophalen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de ondersteuning van Microsoft voor verdere hulp.

Hoe mappen synchroniseren met OneDrive?

Om mappen met OneDrive te synchroniseren, moet u de OneDrive-synchronisatie-app op uw computer installeren. Zodra u dat hebt gedaan, kunt u zich aanmelden met uw Microsoft-account en kiezen welke mappen u wilt synchroniseren. OneDrive zal die mappen dan synchroniseren met de cloud, zodat je er overal toegang toe hebt.

Door Shaffert Collibee

Vergelijkbare artikelen

Hoe synchroniseer ik mijn Google account? :: Welk programma voor tekstverwerking?
Handige links