Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Geschiedenis Op Je Mobiel?

Hoe verwijder je je geschiedenis op je mobiel?

Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Waar kan ik mijn geschiedenis vinden?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Vervolgens, wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina Geschiedenis. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.

Kan iemand mijn geschiedenis zien?

Als u uw surfgeschiedenis bedoelt, is het antwoord meestal nee. Uw geschiedenis wordt opgeslagen op uw persoonlijke apparaat en is niet toegankelijk voor anderen, tenzij zij toegang hebben tot uw apparaat. Er zijn enkele uitzonderingen, bijvoorbeeld als u een openbare computer gebruikt of als uw werkgever toegang heeft tot uw apparaat, maar in het algemeen is uw geschiedenis niet zichtbaar voor anderen. Waar vind ik zoekgeschiedenis Iphone? De zoekgeschiedenis op een iPhone is te vinden in de app Safari. Om de zoekgeschiedenis te bekijken, opent u Safari en tikt u op het bladwijzerpictogram onderaan het scherm. Tik vervolgens op het tabblad geschiedenis bovenaan het scherm.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Dit in overweging nemend, waar vind je de geschiedenis van google chrome?

Je geschiedenis bekijken

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis. Geschiedenis.
Wat gebeurt er als je browser gegevens wist? Wat er met je gegevens gebeurt

Browsegeschiedenis: Als je je browsegeschiedenis wist, worden de volgende items verwijderd: Webadressen die je hebt bezocht, worden verwijderd van de pagina 'Geschiedenis'. Snelkoppelingen naar die pagina's worden verwijderd van de pagina 'Nieuw tabblad'.

Hoe verwijder ik automatisch aanvullen?

Je opgeslagen formuliergegevens voor 'Automatisch aanvullen' verwijderen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's Browsegegevens wissen.
  4. Kies een periode, zoals 'Afgelopen uur' of 'Altijd'.
  5. Kies bij 'Geavanceerd' de optie Formuliergegevens voor Automatisch aanvullen.
Hoe zet ik automatisch aanvullen uit? Aangenomen dat u verwijst naar de functie autoaanvullen in webbrowsers, varieert het proces voor het uitschakelen ervan afhankelijk van welke browser u gebruikt.
In Chrome kunt u naar Instellingen > Geavanceerd > Wachtwoorden en formulieren > Instellingen voor autoaanvullen gaan. Hier kunt u de instelling "autoaanvullen" uitschakelen.
In Safari kunt u naar Voorkeuren > Wachtwoorden gaan. Hier kunt u de opties "Onthoud zoek- en formuliergeschiedenis" en "Stel gebruikersnamen en wachtwoorden voor" uitschakelen.
In Firefox kunt u naar Voorkeuren > Privacy en beveiliging gaan. In het gedeelte "Geschiedenis" kunt u in het vervolgkeuzemenu "Firefox zal:" de optie "Geschiedenis nooit onthouden" selecteren.

Hoe Google zoekresultaten verwijderen?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat de manier waarop men Google-zoekresultaten kan verwijderen afhankelijk is van de specifieke situatie en resultaten in kwestie. Enkele algemene tips voor het verwijderen van Google-zoekresultaten zijn echter contact opnemen met de eigenaar van de website om verwijdering aan te vragen, Google's eigen tools gebruiken om verwijdering aan te vragen en een gerechtelijk bevel indienen.

Door Giselbert

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn AirPods verbinden? :: Hoe handmatig activiteit verwijderen?
Handige links