Huis > H > Hoe Moet Je Inloggen Op Je Modem?

Hoe moet je inloggen op je modem?

Als je voor de eerste keer inlogt, vul je bij de gebruikersnaam 'admin' in en bij het wachtwoord het 'admin password' dat je op de achterkant van je modem vindt. Daarna wordt je gevraagd zelf een wachtwoord in te stellen, bewaar deze dus goed voor de volgende keer!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik inloggen op mijn kpn modem?

De Experia Box v10A en de KPN Box 12 hebben een etiket aan de achterzijde waar het Admin password op staat. Bij de oudere modems laat je de eerste keer het wachtwoordveld leeg, dan zal je gedwongen worden om een nieuw, zelf bedacht wachtwoord in te voeren. Is Experia Box een modem of router? De KPN Experia Box is eigenlijk een KPN-modem en een KPN-router in één.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik in de experiabox v10?

Er zijn twee manieren om in te loggen op de Experiabox v10:
1. Gebruik de standaard inloggegevens. De standaard gebruikersnaam is "admin" en het standaard wachtwoord is "experiabox".
2. Gebruik de nood inloggegevens. De nood gebruikersnaam is "emergency" en het nood wachtwoord is "experiabox". Dus, hoe log ik in op kpn box 12? De eerste stap is om uw webbrowser te openen en naar het IP-adres van uw kpn box te gaan. Het standaard IP-adres is 192.168.1.1. Als u het IP-adres hebt gewijzigd, voert u het nieuwe IP-adres in de adresbalk in. Zodra de pagina geladen is, wordt u gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord. De standaard gebruikersnaam is "admin" en het standaard wachtwoord is "admin". Zodra u de juiste gegevens heeft ingevoerd, bent u ingelogd in de kpn box.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe inloggen op KPN Box 12?

Stappen:

  1. Open een browser en ga naar 192.168.2.254.
  2. Log in met gebruikersnaam en wachtwoord. Het standaard wachtwoord staat op de informatiesticker. Bij eerste keer inloggen moet er een nieuw wachtwoord aangemaakt worden.
En nog een vraag, waarom kan ik niet inloggen op mijn modem? Als het niet lukt om in te loggen op je modem heb je waarschijnlijk het wachtwoord aangepast. Als je dat niet meer weet, zet je het wifi-modem terug naar de fabrieksinstellingen. Dan kun je het standaard wachtwoord dat onder op het modem staat weer gebruiken.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn Experiabox?

Beveiligingssleutel KPN Experia Box vinden

Bij de meeste versies van de Experiabox staat de beveiligingssleutel op de onder- of achterkant van het modem. Hier vind je een witte sticker waarop je netwerknaam (SSID) en beveiligingssleutel vermeld worden.
Welke KPN modem heb ik? Er zijn een paar verschillende manieren om erachter te komen welk KPN modem je hebt. Eén manier is om naar het etiket op het modem zelf te kijken. Op het label moet het modelnummer van de modem vermeld staan. Een andere manier is om de documentatie bij de modem te bekijken. De documentatie zou ook het modelnummer van de modem moeten vermelden. Tenslotte kunt u de website van KPN raadplegen. De website zou een lijst moeten hebben van alle verschillende modems die KPN aanbiedt, samen met hun modelnummers.

Dienovereenkomstig, wat is beter experiabox of fritzbox?

FRITZ!Box 7590 als alternatief voor de Experia Box

Wil je meer mogelijkheden zoals, Hotspot functionaliteit, VPN toegang tot je eigen netwerk, ouderlijk toezicht en het prioriteren van apparaten dan is het mogelijk om je ExperiaBox te vervangen door een FRITZ!Box 7590.

Door Brnaby

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn muis terug? :: Wat is het MAC adres van mijn tv?
Handige links