Huis > H > Hoe Log Ik In Kpn Box 12?

Hoe log ik in KPN Box 12?

Inloggen KPN Box 12

Klik op deze link mijnmodem. kpn om via je browser zoals 'Internet Explorer' in te loggen. (Het standaard wachtwoord staat bij 'Admin password' op de sticker achter op je KPN Box 12).

Lees verder

Hoe kom ik in mijn modem?

Om in te loggen op je router ga je in je browser naar http://192.168.2.254/. Vervolgens zie krijg je een inlogvenster te zien op je scherm: Als je het wachtwoord van het modem niet zelf hebt aangepast, log je in met de Gebruikersnaam 'Admin'. Wat is mijn IP adres van mijn router KPN? KPN Experia Box V10

1) Benader uw wifi-modem via http://192.168.2.254/. 2) Log in. De eerste keer kan dit zonder wachtwoord en dient u een wachtwoord aan te maken. Als er al een keer is ingelogd gebruik je het wachtwoord.

Waar vind ik het beheerderswachtwoord van KPN?

Er is geen vast antwoord op deze vraag omdat het KPN administrator wachtwoord door de administrator zelf kan worden ingesteld. Waarschijnlijk is het wachtwoord echter te vinden in het KPN administrator control panel of in de KPN documentatie. En nog een vraag, hoe zet ik mijn router op 2.4 ghz? Er zijn een paar stappen om uw router in te stellen op 2.4 GHz.
1. Kijk in de documentatie van uw router of deze 2.4 GHz ondersteunt.
2. Zoek de 2.4 GHz instelling in de webinterface van de router.
3. 3. Schakel de 2.4 GHz-instelling in.
4. 4. Sla uw wijzigingen op.

Hoe reset ik mijn KPN modem?

Handmatig je modem resetten

  1. Druk voorzichtig een paperclip of ander puntig voorwerp in het gaatje 'reset'. Je vindt het reset gaatje naast de stroomkabel, aan de zij- of achterkant van het modem.
  2. Druk deze in tot het 'Power' lampje rood gaat branden.
Je kunt ook vragen hoe kom ik in de experiabox? Type in de adresbalk van de browser 192.168.2.254 [of klik hier]. Wanneer u al eens een wachtwoord hebt aanngemaakt, kun je deze uiteraard gebruiken. Weet u het wachtwoord niet meer, geef het modem dan een harde reset door met een paperclip of cocktailprikker 10 seconden het resetgaatje in te drukken.

Wat is KPN Box 12?

Het modem moet eerst de juiste firmware gepusht krijgen om bv met de 4GBackup dongel te kunnen werken. De KPN Box 12 is ons nieuwe modem van gerecycled plastic. Het modem ondersteunt Wifi 6 en is daarmee voorbereid op de toekomst. Het is duurzaam en praktisch en is een krachtige gigabit residentiƫle gateway. Hoe kom je in de Ziggo modem? Inloggen op je wifi-modem. Typ http://192.168.178.1 in de adresbalk van je browser en druk op Enter.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet in mijn router komen?

factory reset je router, sluit je pc met draadje op de router aan (niets anders op de router aansluiten) en configureer je router. Zorg daarbij dat het een vast IP adres krijgt in hetzelfde netwerk segment als je IP adres dat je bij Stap 1 genoteerd hebt (en buiten de DHCP scope).

Door Rachele Gudella

Waarom kan ik niet inloggen op mijn modem? :: Is Belsimpel te vertrouwen?
Handige links