Huis > H > Hoeveel Bedden Heeft Het Maxima Medisch Centrum?

Hoeveel bedden heeft het Maxima Medisch Centrum?

Medewerkerscirca 3.000
Totaal polikliniekbezoeken422.360
Opnamen24.470
Verpleegdagen128.234
Aantal bedden614

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoeveel bezoekers MMC Veldhoven?

VELDHOVEN - Het Máxima MC in Veldhoven gaat vanaf maandag afdwingen dat er per dag maximaal 1 bezoeker per patiënt langskomt op de verpleegafdelingen. Het ziekenhuis vraagt bezoekers om thuis eenmalig een QR-code aan te maken. Bij de ingang staan medewerkers die de code bij elk bezoek scannen. Hoe heet het ziekenhuis in Eindhoven? Het Catharina Ziekenhuis is het grootste algemeen ziekenhuis van Eindhoven. Het is gevestigd aan de Michelangelolaan te Woensel. Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch en topreferent opleidingsziekenhuis.

Wat doen ze in het Prinses Maxima centrum?

Het Prinses Maxima Centrum is een centrum voor kinderoncologie, hematologie en stamceltransplantatie in Nederland. Het centrum is genoemd naar prinses Maxima, de vrouw van koning Willem-Alexander van Nederland. Het centrum behandelt kinderen met kanker en bloedziekten en voert stamceltransplantaties uit. Trouwens, hoeveel bedden heeft mmc eindhoven? Er zijn in totaal 1.500 bedden in het MMC Eindhoven. Dit aantal is onderverdeeld in 1200 bedden voor acute zorg en 300 revalidatiebedden.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Waar zit het Catharina Ziekenhuis?

Introductie van Catharina Ziekenhuis

Het Catharina Ziekenhuis is een topklinisch en topreferent opleidingsziekenhuis dat zich bevindt in het hart van het dichtbevolkte en economisch sterke Zuidoost-Brabant.
Is het Catharina Ziekenhuis een academisch ziekenhuis? In de regio vervult het Catharina Ziekenhuis een 'academische functie'. Geen enkel ander niet-academisch ziekenhuis in Nederland voert zoveel complexe operaties uit. Het ziekenhuis staat vooral bekend om de behandeling van patiënten met kanker; hart- en vaatziekten, overgewicht en nierfalen.

Dienovereenkomstig, wat is een kinderoncoloog?

Bij het specialisme kinderoncologie houden wij ons bezig met het vaststellen en behandelen van kinderen met (verdenking op) een vorm van kanker. Bovendien, wat is de later poli? De LATER-poli is dé plek waar alle kennis en kunde op het gebied van deze late gevolgen is samengebracht. Op de LATER-poli kunnen we late gevolgen in een vroeg stadium ontdekken en behandelen, soms zelfs nog voordat er klachten zijn. Iedereen die in aanmerking komt voor de LATER-poli krijgt hiervoor een oproep.

Hoe veel ziekenhuizen zijn er in Nederland?

Anno 2020 zijn er in Nederland zijn 71 ziekenhuizen, 116 ziekenhuislocaties (academische, algemene en kinderziekenhuizen) en 129 buitenpoliklinieken.

Door Bruning Wickard

Vergelijkbare artikelen

Wat is het doel van een ziekenhuis? :: Waar komen de beste vechters vandaan?
Handige links